انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 (/showthread.php?tid=156598)

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-08-2014

قیصر من میخوام عکسای بیشتری ازش ببینم خو cry girl

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - βΑllεяiηΑ♡ - 11-08-2014

(11-08-2014، 20:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی جووون :*

جووووووووون |:

جونم؟

من كيف برا آيسان نگرفتمcry girl

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - hanie directioner - 11-08-2014

(11-08-2014، 20:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 20:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
dokhtare bala ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
××HappY GirL×× 7
کاربر پنهان kaffe2

دفعه ی بعد محرومی :cool:

خخخخخخخخ علی عقده ای شده بود ......25r3025r30

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - mahdi0191 - 11-08-2014

-تیکه های حصین به بهرام اهل رپ بخوندش!

ﺣﺼﯿﻦ:ﻣﻦ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﻪ ﺟﺎﻡ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺷﺨﺼﯿﺖ / ﺗﻮ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﻣﻨﯿﺖﺑﻬﺮﺍﻡ:ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺍﺏ ، ﯾﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﺍﺣﺖ / ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺑﺴﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺭﻭﯾﺎﻣﻮ آخر ... 2-ﺣﺼﯿﻦ:ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺟﺒﺮﻣﻮ ﮒ_ﺍﯾﯿﺪﻡ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻛﻪ ﻣﯿﺮﺳﻤﻮ ﺗﻮ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﯽﺑﻬﺮﺍﻡ:ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻫﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﯾﺮﻭ ﻣﻦ ﺳﺎﺧﺘﻤﺶ ... 3-ﻛﻬﺮﻳﺰﻙ ﺷﺪ ﺳﺎﭘﻮﺭﺗﻪ ﺳﻔﺮ ﻭ ﭘﻨﺎﻫﻨﺪﮔﻲ، ﺑﻌﺪﻡ ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺗﻪ ﻋﻮﺽ

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - ~KiAηA~ - 11-08-2014

(11-08-2014، 20:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 20:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 20:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم،کوکو رو هم با سبی زمینی خالی درس نمیکنن،دهنم سرویسه!

گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده بعد بهش سیب زمینی نگینی و رب و ادویه اضافه کن بعد هم با نون بربری میل کنBig Grin

در مرحله ی آخر هم میتونی سوسیس تخم مرغ درست کنBig Grin

نوچ ..

دقت کن ..

رب تن تاک :|

تکرار میکنم برای سلامتی از رب تن تاک استفاده کن :| !
گفتیا!
اصن رب تنتاکو میریزم تو تابه،کفش تنتاک توش خورد میکنم!از این بهتر؟

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - βΑllεяiηΑ♡ - 11-08-2014

آيسان من همرو پاك كردم سارا هم گفت ميخواد ||:
ببينم نكنه دوسش داري ؟؟.-.

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - hanie directioner - 11-08-2014

(11-08-2014، 20:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 20:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 20:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم،کوکو رو هم با سبی زمینی خالی درس نمیکنن،دهنم سرویسه!

گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده بعد بهش سیب زمینی نگینی و رب و ادویه اضافه کن بعد هم با نون بربری میل کنBig Grin

در مرحله ی آخر هم میتونی سوسیس تخم مرغ درست کنBig Grin

نوچ ..

دقت کن ..

رب تن تاک :|

تکرار میکنم برای سلامتی از رب تن تاک استفاده کن :| !

بنده هم تاکید میکنم از ماهی تا به دو طرفه ی آگرین استفاده کنی25r30
تازه میتونی از کباب پز پلین هم استفاده کنیBig Grin

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-08-2014

خودت سلیقه نداری راپونزل .. ایششـ -_-

RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه 190 - Mohammad 77 - 11-08-2014

یه حاجی بود یه گربه داشت
گربه را خیلی دوست میداشت
گوشت را گرفت طاقچه گذاشت
گربه اومد گوشته را خورد
حاجی اومد گربه را کشت
رو سنگ تاریخش نوشت
یه حاجی بود یه گربه داشت...........