![]() |
دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=23) +--- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) (/showthread.php?tid=276475) |
RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - {HoSsein_83} - 03-08-2019 یه سوال اگه اقای xcvi شماره کارت ندادن امکان داره پول به کاربر shayan 1204 برسه؟؟ RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - SABER - 03-08-2019 (03-08-2019، 13:55)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. خیر. مورد داشتیم شرکت کننده بعد از 6 سال اومد!! و جایزه اش رو درخواست کرد و بهش پرداخت کردیم. با سپاس. RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - Faust - 03-08-2019 (03-08-2019، 14:00)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بنده خدا بدجور کارش گیر بوده (((: RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - SABER - 03-08-2019 (03-08-2019، 15:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره فکر کنم!! ![]() ------------------ جایزه نفر اول هم واریز شد. منتظر شماره کارت نفر چهارم هستیم! RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - Faust - 04-08-2019 (03-08-2019، 23:50)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاعر میفرماید : واسه همه ولخرجی هات مرررسی (((: RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - محمّد - 04-08-2019 (03-08-2019، 23:50)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس از این به بعد به شما صابر طایی بگیم ![]() RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - SABER - 04-08-2019 (04-08-2019، 9:37)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون لحظه جو ورزشگاه گرفته بود!!! بعدش پشیمون شدم تا یه هفته با خودم درگیر بودم سر این مسئله!!! ![]() ![]() ![]() RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - xcvi - 05-08-2019 سلام تشکر از برگزار کنندگان و کسانی که باعث شدن این مسابقات به خوبی برگزار بشه. و تبریک به برندگان و همۀ شرکت کنندگان شماره کارت ارسال شد طلب پوزش بابت تأخیر RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - eren yeager - 05-08-2019 اگه با کامپیوتر رکورد بزنیم ولی با گوشی عکس بگیریم مشکلی داره؟؟ RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - SABER - 05-08-2019 (05-08-2019، 16:13)eren yeager نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. آقا مسابقه تموم شد. صفحه اول تاریخ اتمام نوشته شده. با سپاس. |