انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 363 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 363 (/showthread.php?tid=284534)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - Ɗєя_Mσηɗ - 18-05-2020

کوتوله کنین نقل قولا رو D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - Sirvan10_a - 18-05-2020

(18-05-2020، 9:30)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*

اااع فصل گیاها یازدهم ک خیلی خوب و قشنگه . یازدهم فصل تولید مثلش  گفتار دومش پیچیدس فق بقیش خوبه . البته ت کنکور سحته همش D:
زیستو فققط باید تصور کنی همین .

گیاها دهم ی خرده ای سخته .
زیست فقط پدر ادمو در میاره نمیدونم این دوستم چه جوری میخونه توی کل ازمون ها 100% میزنه زیستو

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 18-05-2020

@[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ]

7 هم قبوله داداش D:
اووف لنتیا هویت ک کمه ااون سلااامت اه -___-
چقد منو گفتن برو ریاضی گوش نکردم . ی کوشولو پشیمونم .
کلا هندسه همه جا سخته . من خوشال شدم ک فصل هندسه ما حذف شده ^^ اصن با شکلا میونه خوبی ندارم . فقط عبارت اونم طولانی باشه جوابش ،به تهش رسیدن حس خوبیه *_*

امیدوارم از پسش بر بیای هندسه رو .__.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 18-05-2020

اقاااا ریک اند مورتی می‌بینید؟(((: 
اپیزود جدیدش دیروز منتشر شد. :^

(18-05-2020، 9:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2020، 9:30)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*

اااع فصل گیاها یازدهم ک خیلی خوب و قشنگه . یازدهم فصل تولید مثلش  گفتار دومش پیچیدس فق بقیش خوبه . البته ت کنکور سحته همش D:

زیست فقط پدر ادمو در میاره نمیدونم این دوستم چه جوری میخونه توی کل ازمون ها 100% میزنه زیستو

اوم . ماشالا موفق باشین هردوتون !

(18-05-2020، 9:34)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ]

7 هم قبوله داداش D:
اووف لنتیا هویت ک کمه ااون سلااامت اه -___-
چقد منو گفتن برو ریاضی گوش نکردم . ی کوشولو پشیمونم .
کلا هندسه همه جا سخته . من خوشال شدم ک فصل هندسه ما حذف شده ^^ اصن با شکلا میونه خوبی ندارم . فقط عبارت اونم طولانی باشه جوابش ،به تهش رسیدن حس خوبیه *_*

امیدوارم از پسش بر بیای هندسه رو .__.

خدایی؟ هفت؟(((((: ایول.
من دهم تجربی بودم رفتم ریاضی. ببین من با تمام وجود ریاضی رو دوست دارم (((: 
ولی خب هندسه یازدهم معلممون گند بود. خودشم بلد نبود حتی. :/
البته خب هندسه پایه برای ما زیاد مهم نیست توی کنکور خیلیا حذف می‌کنند :O 
نمی‌دونم واقعا اصلا گیجم این مدت انگار (((:

(18-05-2020، 9:34)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقاااا ریک اند مورتی می‌بینید؟(((: 
اپیزود جدیدش دیروز منتشر شد. :^

من کلا اینو ندیدم اصن . میخام ببینمش تعریفشو از خودِ مورتی D: و خیلیا دیگ شنیدم .

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - امیر‌حسین - 18-05-2020

(18-05-2020، 7:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

امیر اینو کدوم بخش بزنم ؟ Telegh_02

"نگاهی به کتاب «غرب شناسی علمای شیعه» "

جامعه شناسی ، مذهبی یا ادبیات ؟

جامعه شناسی

(18-05-2020، 9:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2020، 9:30)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*

کانون؟ به خدا کتابای خود کانون رو کار کرده باشی توی آزموناشون ۸۰ رو میزنی راحت. ولی خب چه فایده آخه؟ همه‌ش یه سری سوال محدود.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - Ɗєя_Mσηɗ - 18-05-2020

(18-05-2020، 9:37)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2020، 7:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

امیر اینو کدوم بخش بزنم ؟  Telegh_02

"نگاهی به کتاب «غرب شناسی علمای شیعه» "

جامعه شناسی ، مذهبی یا ادبیات ؟

جامعه شناسی

اوکی ، مرسی (: