انجمن های تخصصی  فلش خور
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - aref23 - 07-10-2014

فقط بابک جهان بخشTongue

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - kimwoobin - 13-10-2014

محسن چاووشی.....خوابلبخند زد و دستامو گرفت اما توی خواب
فردانشده بیدار شدم بیدار و خراب
عکسش روی میز باز از توی قاب بیرون اومدو
دستامو گرفت با هم دوباره رفتیم توی قاب
ترسیدم اگه بیدار بشم خوابم بپره
گفتم نکنه اصلا روی میز خوابم نبره
تنها روی تخت تنها توی خواب با اون توی قاب
چشماشو که بست قاب از روی میز افتادو شکست
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه 
تا ساعت های بی خوابی من تغییر کنه

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - parastoo81 - 13-10-2014

قرار نبود علیرضا تلیز چی

قرار نبود چشمای من خیس بشه
قرار نبود هرچی قرار نیست بشه
قرار نبود دینت ارزوم شه
قرار نبود که این جوری تموم شه...

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - آنیکا* - 14-10-2014

پاپ Huh
البته فک کنم ها

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - alireza_75 - 17-10-2014

رپ
یاد بگیرم بجنگم نگیرم بشینم بگم به درک/ یکی یه معنی بشین به فرما به درک
یاد بگیرم نصیحت پیرا طلاس/رفاقت جای خودت حساب جیبا سواس
.......................................................................
بجنگ مثه اب جاری تو رات شک نکنی میشه صخره رو هم سوراخ کرد

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - fafa23 - 17-10-2014

تنگ غروب صدای تو
تنگ غروب هوای تو
تنگ غروب راه افتادم دنبال رد پای تو...
بی اعتنا /بنیامین بهادری
.
.
.
.
افسونگر چشمای من ای 
چشمای جادو جادوگر گیسو 
گیسوی تو ارامش
این دستای بی سو...
جادوگر گیسو/بنیامین بهادری

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - nastaran9835 - 20-10-2014

پاپ

سلنا گومزHeartHeartHeartHeart

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ZedBazi pooria - 21-10-2014

رپ

قسمت / خواهر / مادر / باور / ناموس / اخر / بی ناموس / باهر / توهمی به راه / تعفنه و همه به خاک رفتیم/ خون جوشان نی / همگی غرق و لختیم /

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - banafshe joon - 28-10-2014

"it is a cards as meditation duzy plays never suspect. he doesn't play for money wins he don't play for respect." sting/ shape of my heart AngelAngelAngelAngel

کلاسیکم دوس دارم:Laie_23: آااااشووووبم آاااارامشم تویی به هر ترانه ای سرمیکشم تویی سحر اضافه کن به فهم آاااااسمااااانم

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Avril. - 29-10-2014

راک

همه ی آهنگای آوریل
از دمHeart