انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - لــــــــــⓘلی - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:51)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Qนεεɳ♛"
Jin<<<R J
yoong<<<shooky
Rm <<<koya
Hobi<<<mang
Jimin<<<chimi
Tae<<<ta ta
Kookie<<< kookie

مرسییی Heart

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیه منیم تکه کلامم یوخدی /:

Yani chiiii?

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - لــــــــــⓘلی - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:52)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:52)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:50)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:49)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:48)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كراشامو بگير بسه P:
اوكي

باشه ..
فقط خدایی کفش طلا .... ؟Telegh_01Telegh_42

كفش طلا فقط براي كوك هست

اوکی .. منتظر باش پ  Wink

هردوتاشو بگيريا

باشه Big Grin

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Sirvan10_a - 09-06-2020

@"reine"
بر وات ایسان باهات کار داره.......................

(09-06-2020، 12:56)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yani chiiii?

معنیش میسه چرا من تکه کلام ندارم.

ببخشید بابات حرفام از همه معذرت میخوام به جز هیچی از همه معذرت میخوام

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρσєѕɪ - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:57)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:52)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:52)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:50)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:49)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ..
فقط خدایی کفش طلا .... ؟Telegh_01Telegh_42

كفش طلا فقط براي كوك هست

اوکی .. منتظر باش پ  Wink

هردوتاشو بگيريا

باشه Big Grin
بعد امتحانا ادرسو بهت ميدم (:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:56)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yani chiiii?

به ترکی گفتم :
چرا من تیکه کلام ندارم /:

+ آواتارت ناسه .-.

هے....

(09-06-2020، 13:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yani chiiii?

به ترکی گفتم :
چرا من تیکه کلام ندارم /:

+ آواتارت ناسه .-.

Aha...

Mersi golam Heart

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:44)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ppparhhhammm"

معذرت میخوام سر ادم های که حتی ارزش اینکه بهشون بگی ادمم رو هم ندارن(با دو نفر بودنم لطفا شما به خودتون نگیرید)باهات بد شدم و باهات دعوا کردم و توهین کردم بهت خیلی ببخشید من دیگه شاید نباشم‌ ولی امیدوارم همیشه سالم و تن درست باشی‌.

خودمونیم انقدرم چاخان نگو Shy

خداحافظ پرهامی
بدرود کاپیتان اشنا.

سلام.

@HoPe
بابت رفتا بد دیشب از شما طلب بخشش دارم.

(09-06-2020، 13:10)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:44)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ppparhhhammm"

معذرت میخوام سر ادم های که حتی ارزش اینکه بهشون بگی ادمم رو هم ندارن(با دو نفر بودنم لطفا شما به خودتون نگیرید)باهات بد شدم و باهات دعوا کردم و توهین کردم بهت خیلی ببخشید من دیگه شاید نباشم‌ ولی امیدوارم همیشه سالم و تن درست باشی‌.

خداحافظ پرهامی
بدرود کاپیتان اشنا.

سلام.

@HoPe

Mibakhsham be sharty ke dige tekrar nashe...

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-06-2020

(09-06-2020، 13:13)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 13:10)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ppparhhhammm"

خداحافظ پرهامی
بدرود کاپیتان اشنا.

سلام.

@HoPe

Mibakhsham be sharty ke dige tekrar nashe...
mersy munamy.

ای کاش یه نسخه از تصور ما از کاربران با حضور من بود. crying