انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 2:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 22:56)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صدای دبیر جبرمو ضبط کرده بودم‌باهاش میخوابیدم 
واقعا جوابه
اگه‌بدونی‌چقدر احتمال ۶‌اومدن تاس ساعت ۳ صبح‌خواب اوره
جرررر
این احتمال ک میگی انقد برا من زجرآور بود ک کلا از لیست چیزایی ک باید بخونم حذفش کردمممم
بنظرم‌کلا درس رو از برنامه هات حذف کن . برو واسه بادیگاری چیزی ..
یه دست بلند کنی از شمال میشه پیدات کرد ((:
(02-03-2026، 10:00)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون شب نشینی بود پر ارزشی . 
منم ریشم بلنده طرف ازم پرسید واسه اینکه اقا مرد ریش بلند کردی ؟
گفتم من ۳ ۴ سالیه منتظرم بمیره واسه همین پیش پیش شروع کردم بلند کردن ((: 
سکوت جمع دیدنی بود (((: جاتون خالی . همچین حسیو واسه همتون ارزو میکنم

خوبیش اینه یکم دیگه وضعیت سفید تر شه.
میدونی از کجا باید شروع کنی (((((:
امیدوارم منظورت ارزشی باشه نه ریش ها

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 02-03-2026

(02-03-2026، 10:43)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول ریش‌ها 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 02-03-2026

بیخ گوشمونو زد (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 10:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 10:43)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول ریش‌ها 
مشکل‌ نسل شماها با ریش چیه 
تمام‌ اجدادمون با ریش هاشون معروفن

(02-03-2026، 11:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخ گوشمونو زد (((:
چرا‌ هنوز تهرانی . گفته جنگ‌یه ماه طول میکشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

بخدا که تهران ترسناک نیست اصن فقط هر چند وقت یه بار صدا میاد یهو
هیجانش بالاست صرفا(((:
ما که داریم از پشت بومم استفاده میکنیم واسه ویوی بهتر

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - B I N A M - 02-03-2026

@v2ray_paradise_bot
Account test begirin az inja kar mikone

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - RedSparrow - 02-03-2026

(02-03-2026، 12:27)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@v2ray_paradise_bot
سلام
8.8.8.8 یا
4.2.2.4
بهت پینگ میده قبل از اینکه چیزی استفاده کتی ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 02-03-2026

(02-03-2026، 11:49)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 11:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخ گوشمونو زد (((:
چرا‌ هنوز تهرانی . گفته جنگ‌یه ماه طول میکشه

اتفاقا با توجه به اینکه خودشون پیام دادند برید مسافرت ما ترجیح می‌دیم بمونیم که به موقعش عمل کنیم (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 02-03-2026

(02-03-2026، 11:49)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 10:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول ریش‌ها 
مشکل‌ نسل شماها با ریش چیه 
تمام‌ اجدادمون با ریش هاشون معروفن

مشکل من یکی که از بعد زیبایی‌شناسانه ست فقط

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - B I N A M - 02-03-2026

(02-03-2026، 12:31)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 12:27)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@v2ray_paradise_bot
سلام
8.8.8.8 یا
4.2.2.4
بهت پینگ میده قبل از اینکه چیزی استفاده کتی ؟

ba goshiam nmitonm ping begirm