انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] (/showthread.php?tid=283225)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 05-05-2020

(05-05-2020، 23:34)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:24)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالیم واسه
C
O
R
O
N
A
Telegh_01

از زهرا یاد بگیر که داره خودکشی میکنه با درس  D:

+
 اون طرفم داریم حرف میزنیم ولی به رسم ادب سلام ( یه همچین چیزی :| ) ._. Heart

(ازهمو خنده ها ک برات ت ویس میگم D: )
تیکه سنگینی انداختیییا -__-

** D:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ρυяρℓє_ѕку - 05-05-2020

(05-05-2020، 23:36)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرا اگه درس خون نبود ک زرا نبود ((:

حرف حساب همینه ! ._.

(05-05-2020، 23:35)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:34)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی خِداااااااااا
رفتنی بودی از اوَّل و نشد ک ه×××ه نباشی!!

هَن ؟ ._.

بزا ت فاز خودش باشه بچـــَم D:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 05-05-2020

(05-05-2020، 23:35)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:26)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:23)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:20)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:18)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@† No Memorise ∅

اول سلام گُل =)

دوم :/
حرفای تکراری نمیزنه پشتیبانت؟

سلام گلِ شماره دومم
خوبی شفتول؟ حرفای تکراری ک چ عرض کنم مخمو ساییده Telegh_01

خوبم گاگولَم D: ت خوب هستی؟
میگم دیگ خدا صبر بده بت :/ من ی جلسه رفتم اجباری بود همین طوری دستمو گزاشته بودم زیرچونم زل زده بودم بش  همه حرفاشو حفظ بودم :| خدایی دیگ هرکسی میدونه
منم خیلیا گفتن مشاور بگیر ، ولی من حرف خودمو بیشتر قبول دارم -_-

د همین عاخه
منم مامانم گرفت اگه ن من ک...Telegh_01

از دست عی مامانا D:
اوه اوه D:

مامانا گلن
ولی چ فایده ک ماها رو دارن پر پر میکنن crying

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ρυяρℓє_ѕку - 05-05-2020

(05-05-2020، 23:36)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

** D:

نگو نگو لنتی 25r30
تیکه نبود که ._.
حالا میدونم اونور داری فحش میدی ولی خب .. :|

(05-05-2020، 23:37)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:35)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:26)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:23)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:20)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گلِ شماره دومم
خوبی شفتول؟ حرفای تکراری ک چ عرض کنم مخمو ساییده Telegh_01

میگم دیگ خدا صبر بده بت :/ من ی جلسه رفتم اجباری بود همین طوری دستمو گزاشته بودم زیرچونم زل زده بودم بش  همه حرفاشو حفظ بودم :| خدایی دیگ هرکسی میدونه

د همین عاخه

از دست عی مامانا D:
اوه اوه D:

مامانا گلن

اره گلن
ب ت هم حرف میزنن؟:| من دارم له میشم زیر حرفا -_-
بگذره امسال بعدش تازه میفهمیم زندگی چی هس البته اگ گند نزنیم Tongue

دلم ب همین کورونا خوشِ و تامام aquarium

اقا چی برا من حاشیه میسازین ولم کنین Telegh_01

(05-05-2020، 23:38)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:36)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

** D:

نگو نگو لنتی 25r30
تیکه نبود که ._.
حالا میدونم اونور داری فحش میدی ولی خب .. :|

نزار 5 صبو یادت بندازم ..وای یاد خودم افتاد 25r30
بود هیس ._.
دیقققا D:

(05-05-2020، 23:38)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:37)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د همین عاخه

از دست عی مامانا D:
اوه اوه D:

مامانا گلن

اره گلن
ب ت هم حرف میزنن؟:|  من دارم له میشم زیر حرفا -_-
بگذره امسال بعدش تازه میفهمیم زندگی چی هس البته اگ گند نزنیم  Tongue
زرا
صب کن
ک با رتبمون میخایم بترکونیم من رتبه ۱ ط رتبه ۲
البته فرقیم نداره ط ۱ من ۲
خودم با پورشم میام دنبالت Be3کجاااااا کاری

خابم گرف از این حجم خوشی و خیال بافی 10

(05-05-2020، 23:41)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2020، 23:38)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د همین عاخه

از دست عی مامانا D:
اوه اوه D:

مامانا گلن

اره گلن
ب ت هم حرف میزنن؟:|  من دارم له میشم زیر حرفا -_-
بگذره امسال بعدش تازه میفهمیم زندگی چی هس البته اگ گند نزنیم  Tongue
زرا
صب کن
ک با رتبمون میخایم بترکونیم من رتبه ۱ ط رتبه ۲