انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-02-2021

(10-02-2021، 13:36)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/B6A4C946-2E04-4C00-9107-A33C7A69AE66.jpeg

(10-02-2021، 15:48)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/9bqd_lumii_۲۰۲۱۰۲۱۰_۱۳۴۱۵۴۵۵۰.jpg

بعضیا باید بدونن دوستشون داری تا بمونن
بعضیا باید ندونن دوستشون داری تا بمونن!
این مضخرف ترین قانون زندگیه : )))

عادت خاصی ب این کار دارم ایراد نگیرید :>

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 10-02-2021

(10-02-2021، 15:55)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (=
علیک سلام =)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Волшебник - 10-02-2021

(10-02-2021، 15:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:55)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (=
علیک سلام =)

خوبی؟ (-:

(10-02-2021، 16:02)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام =)

خوبی؟ (-:
بله *-*
تو چی؟!

+ عا خواستم بخاطر مطالب اون تایپک ترسناک و عجیب تشکر کنم!!
واقعا سرگرم کننده و هیجان انگیز و جالبن Telegh_08
البته بگذریم با ترس بازشون میکنم :|

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Mohlek - 10-02-2021

@حتی فحش دادن به ممدم درست نیست

ممد خدا وکیلی اعصاب نزاشتی واس بچه ها
تو رو جون هر کی دوس داری بیا برو مث آدم به ایمیل صابر پیام بده بگو ولت کنه و قال قضیه رو صاف کن

ساییدی ما رو

(10-02-2021، 16:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 16:02)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟ (-:
بله *-*
تو چی؟!

اوه واقعا؟ (=
با توجه به سنت خیلی شجاعی! آفرین

(10-02-2021، 16:08)حتی فحش دادن به ممدم درست نیست نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 16:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@حتی فحش دادن به ممدم درست نیست

ممد خدا وکیلی اعصاب نزاشتی واس بچه ها
تو رو جون هر کی دوس داری بیا برو مث آدم به ایمیل صابر پیام بده بگو ولت کنه و قال قضیه رو صاف کن

ساییدی ما رو

تو به جای من بده من روم نمیشه تو روی حاج صابر چت کنم

من خودم بیس بار بخاطر فحش بن شدم سابقم خرابه Telegh_01

اینجا سگ هم منو نمیشناسه چه برسه به صابر

(10-02-2021، 16:09)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 16:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله *-*
تو چی؟!

اوه واقعا؟ (=
آره Telegh_08
ممنون Heart
دیگ ترسم ریخته چون متوجه شدم بیشتر جالبن تا ترسناک!!
فقط یکم اولش با اون عکسای اون موجودات عجیب و غریب ترسیدم...و یکم نگاش کردم ریختش...
ولی هول آورن...
وییییی مخصوصا همون پسری که سلفی گرفت و با دیدن اون موجود پشت سرش سکته کرد!!
اصرار گوگلو همین امروز فردا امتحان میکنم!!
اون شیطان پرستی ها واقعا برام جالبن!!
حرفای بچه هام جذابن!!
خونه مک کامی (فک کنم این بود) خوبه ولی تا وقتی توش نری ^^
برا اون دختر کوچولو هم کلی غصه خوردم...
دارم تمرین میکنم بدون ترس برم صفحات قبل Telegh_08

(10-02-2021، 16:14)حتی فحش دادن به ممدم درست نیست نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 16:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم بیس بار بخاطر فحش بن شدم سابقم خرابه  Telegh_01

اینجا سگ هم منو نمیشناسه چه برسه به صابر

سوالمو پبرسم

بپرس ببینیم داستانت چیه

(10-02-2021، 16:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 16:09)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه واقعا؟ (=
آره Telegh_08
ممنون Heart
دیگ ترسم ریخته چون متوجه شدم بیشتر جالبن تا ترسناک!!
فقط یکم اولش با اون عکسای اون موجودات عجیب و غریب ترسیدم...و یکم نگاش کردم ریختش...
ولی هول آورن...
وییییی مخصوصا همون پسری که سلفی گرفت و با دیدن اون موجود پشت سرش سکته کرد!!
اصرار گوگلو همین امروز فردا امتحان میکنم!!
اون شیطان پرستی ها واقعا برام جالبن!!
حرفای بچه هام جذابن!!
خونه مک کامی (فک کنم این بود) خوبه ولی تا وقتی توش نری ^^
برا اون دختر کوچولو هم کلی غصه خوردم...
دارم تمرین میکنم بدون ترس برم صفحات قبل Telegh_08

آفرین !