انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-06-2021

(01-06-2021، 9:29)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:28)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم ما همینجوریش کُشته دادیم

نه دیگه چند روز تموم میشه
مگه نه؟
با واسه‍ همیشه است؟
ok

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - آمین - 01-06-2021

(01-06-2021، 9:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:29)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نه؟
با واسه‍ همیشه است؟
ok

thank

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Prometheus - 01-06-2021

(01-06-2021، 9:28)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم ما همینجوریش کُشته دادیم

مگه نه؟
با واسه‍ همیشه است؟

(01-06-2021، 9:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوتا فحش خوار مادر بده تا بن شی ._.

بدون فوش نمیشه؟
:|

سریعترین روشش فحشه

(01-06-2021، 9:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نه؟
با واسه‍ همیشه است؟

بدون فوش نمیشه؟
:|

سریعترین روشش فحشه
تنها مدیری که می شناسم بهار خانوم هستن
@*VENUS*

میشه واسه چندروز بنم کنید؟

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-06-2021

(01-06-2021، 9:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سریعترین روشش فحشه
@*VENUS*

._. بگو منم بن کنه.-.
با من مشکل دارن بن نمیکنه منو هیچکی:telegh_01:

(01-06-2021، 9:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

._. بگو منم بن کنه.-.
با من مشکل دارن بن نمیکنه منو هیچکیTelegh_01

پ.خ شون گفتم
واقعا چند روز بنم کنن خوب میشع

._. یه سوال پیش اومد ._. مگه فقط بن برای چن اکانتی همیشگی نی.-.؟
البته جز استثنا ها

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Prometheus - 01-06-2021

خودتون دیگه انلاین نشید..باید بن بشید حتما؟

(01-06-2021، 9:43)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. بگو منم بن کنه.-.
با من مشکل دارن بن نمیکنه منو هیچکیTelegh_01

پ.خ شون گفتم

من به مدیر ارشد گفتم._.
گفتن گذرواژه رو عوض کن بنداز دور...
._. خب تو ذهنم میموند^^

(01-06-2021، 9:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. اره بابا من معتاد شدم ._.
باید برم کمپ

(01-06-2021، 9:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 9:43)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ شون گفتم

من به مدیر ارشد گفتم._.
گفتن گذرواژه رو عوض کن بنداز دور...
._. خب تو ذهنم میموند^^

(01-06-2021، 9:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. اره بابا من معتاد شدم ._.
باید برم کمپ

منم یادم میمونه
راست میگه منم معتاد شدم:/