انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» (/showthread.php?tid=297483)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - Emmɑ - 27-06-2021

@•ДmịrHoSsiŋ•
یا پ.خ تو خالی میکنی یا همه چیو لو میدممم-_-

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - فرنودِ بن گیومرث - 27-06-2021

@"AVA_MADI*" حالت چه طوره دخترم؟

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - *Aɴѕel* - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت این بازی کثیفو شروع کردیا...
از پایانش بترس
ترسی ندارم من از شما

ایشه
اصلا قهرم

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - فرنودِ بن گیومرث - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترسی ندارم من از شما

ایشه
اصلا قهرم
ای بابا.
هر چی شما بگی اصلاً.
زیبارویان دیکتاتور و مستبد.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - ᗩᐯᗩ⁷ - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*" حالت چه طوره دخترم؟

سلام استاد D:
عالی ۰-۰ و بد ۰-۰
استاد امروز یه پست تو اینستا دیدم خبر اینترنشنال بود
ممکنه استفاده از فبلتر شکنو ممنوع کنه &^&
اینجوری بدبخت میشیم که={
توییتر و تلگرامو اینستاگرامو شبکه های خارجیو کلا میخوان ببندن!
شما خوبی استاد؟۰-۰
راستی داشتم ارسالایه قبلیو میخوندم
کی داره داستان مینویسه؟۰-۰
لینکو میدین برم بخونم؟؟حوصلم سر رفته&^&
میشه منم بیارین؟۰-۰

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - shghyegh - 27-06-2021

(27-06-2021، 19:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 19:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد اونجا گموگور بشم بعد هیشکی دنبالم نگردههه15

@شـــقآیــق
شقا چرا پ.ختو بستی=/

اذیتم میکنن
پ خ بستم._.
کارم داری ؟._.
باز کنم؟.__.
یححح کیییییااا Angry
ن فقط میخواستم بگم تو عکست خیلی ماه شده بودی مث همیشه♡_♡

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - *Aɴѕel* - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
اصلا قهرم
ای بابا.
هر چی شما بگی اصلاً.
زیبارویان دیکتاتور و مستبد.

خداروشکر من زیبا رو نیستم
و مستبد هم خودتی

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - _sehun_ - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"AVA_MADI*" حالت چه طوره دخترم؟

حال منم بپرس -_-

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - Mohlek - 27-06-2021

(18-06-2021، 10:23)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

________

(27-06-2021، 19:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 18:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بن بودم
اینو واستون گرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/new_project_8xdo.mp4/

دلم میخواد اونجا گموگور بشم بعد هیشکی دنبالم نگردههه15

@شـــقآیــق
شقا چرا پ.ختو بستی=/
لیاقت میخواد Telegh_20 Telegh_01
(27-06-2021، 19:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick" سرور سمپ مولایی میخوای؟

(27-06-2021، 19:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندساله شده ای ای پسررر497

15 تمام

همین امروز فشار خوردم دیلیت زدم کلا

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 27-06-2021

(27-06-2021، 22:07)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 21:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جر زن تویی و برتولد ( اگه اسمشو درست گفته باشم)

ریا نکن پابجی خور @-@=||
پس لابد بوعذار گمنامه که اون سری مقام اول ارسال گ.آ رو به شیوه ای بزدلانه و جر زنانه از من گرفت هان؟!فک کردی یادم رفته؟=.=
تازه علاوه بر اون من با اینکه تو دشمن من حساب میشی(۰-۰) به ارسالات سپاس میدم ولی توعه خسیس مگر برای تولدت که از شر ممنون گفتن و جواب دادن به قربون صدقه رفتنای بچه ها راحت شی با یک حرکت گشادانه دستتو میزنی رو دکمه سپاس-.- فک کردی نمیفهمم هان؟؟

کودتا کردم

حقته