انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 3:32)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:31)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر خیلی مهربووونه

آره ولی این بچه هم خطری نداره. مثلا از بن در بیاد ممکنه اطراف انجمن بمب‌گذاری کنه؟ (((((:

اگه این سینای مارمولکه
ی پست میزاره با هشتگ های جنجالی میان سایتو میبندن:|

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 3:32)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری پسرر..
خوشحالم می‌بینمتون اینجا ??

چاکرم. آره این روزا سرم خلوته میام سر می‌زنم اینجا.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sINadx - 18-01-2026

(18-01-2026، 3:31)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:30)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم او اکانت برا بار هزارمین بار انبن بشه Smile)

صابر خیلی مهربووونه

(18-01-2026، 3:30)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت شت
من 3 تا فصلشو دیدم و ادامه ندادم از سر گشادی

من فصل اخرم
فصل اخر همه میمیرن خیلی بد میشه چیزی از دست ندادی(=
عمو که ثابت شدس مهربونیش
مدیر ناظمش یکم ناراحته از دسم به خاطر اینکه بنش کردم = ))))

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 18-01-2026

(18-01-2026، 3:30)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم او اکانت برا بار هزارمین بار انبن بشه Smile)

صابر خیلی مهربووونه

(18-01-2026، 3:30)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت شت
من 3 تا فصلشو دیدم و ادامه ندادم از سر گشادی

من فصل اخرم
همون بهتر که ندیدمش اصن بابا

(18-01-2026، 3:34)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر خیلی مهربووونه

من فصل اخرم
عمو که ثابت شدس مهربونیش
مدیر ناظمش یکم ناراحته از دسم به خاطر اینکه بنش کردم = ))))

ناظمش رفته سربازی نیست حالا حالا ها(=

(18-01-2026، 3:34)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:32)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری پسرر..
خوشحالم می‌بینمتون اینجا ??

چاکرم. آره این روزا سرم خلوته میام سر می‌زنم اینجا.
زن نگرفتی؟

(18-01-2026، 3:37)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:34)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناظمش رفته سربازی نیست حالا حالا ها(=

کاش تو پادگان یه چوبم از سمت من فرو کنن توش (((:
خیلی مارمولکه

خیلی جوگیر اومد ب نظر من(:

(18-01-2026، 3:33)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:29)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان از ابادان Smile))
از مظلومیتت گریم گرفت هرچند نمیشناسمت cry girl
(:<

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 3:36)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن نگرفتی؟
نه هنوز به پات نشستم ):

(18-01-2026، 3:38)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 3:36)sINadx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن نگرفتی؟
نه هنوز به پات نشستم ):
دیر اومدی ایمان من خیلی وقت بود منتظرت نشسته بودم تو تاپبکس = )))
الان تو راه تهرانم بیتا رو بگیرم
@Titiw