انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) (/showthread.php?tid=239081)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - FARID.SHOMPET - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تُ نوزده سآلت بود .. ؟

مورد مَن 27 سآلشه .-.

ولی متولد آذره هآ :>

ارزششو دآره ((:

پولدآرم هس ._.

آره!
اشکال نداره! یک بار مامانم یه 30 ساله گذاشت تو دستم!  Big Grin

آذر؟ فکر نکنم جالب بشه! باهاشون نمی سازم اصن!

پولدار؟ اوه! حتما جزییات رو در بیار! فردا میرم میگم من ازت باردار شدم!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:48)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم دوستان

سلام من هنوز نمی تونم پ.خ بفرستم ارسال هام به 20 تا نرسیده
خوب بود باز من همیشه امتحاناش رو خراب می کنم

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ρѕуcнσραтн - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:49)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 13:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مورد مَن 27 سآلشه .-.

ارزششو دآره ((:

پولدآرم هس ._.

الان همه دست ب دست هم دادین واس فرید زن پیدا کنین؟؟؟؟؟؟

فریده دیگه جیگر .-.

کآر آسونی نیس ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ( lιεβ ) - 31-07-2015

آره .. به نظر من برو تو این تاپیک عکس از خودتان برو عکسای دخترارو ببین بعد برو تو پ.خ عکستو بده بش :|

البته میخوای خودم برات پیدا کنم ؟ میرم باهاشون تو پ.خ رفیق میشم میپرسم ببینم بی اف دارن یا نه :>>>>>>>

(31-07-2015، 13:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 13:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آخه صحبت دو سه سال نیس
طرف نودساله سگفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 163گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 163گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 163
Angry  محروم؟
ای بابا
کلا دوست دارین منو محروم کنینا
دلتون میاد؟
Angel  آره

(31-07-2015، 13:50)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مورد مَن 27 سآلشه .-.

ارزششو دآره ((:

پولدآرم هس ._.

موردای من بهتر بود |:
اولیش هم سن خودم بود تو یه روز به دنیا اومده بودیم .-.
دومیش یه ماه از من کوچیک تر بود.-.
سومی هم نمیدونم ولی از خودم کوچیکتره متولد 79 بود .-.
لعنتی اینا بچه کجان؟ 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ρѕуcнσραтн - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مورد مَن 27 سآلشه .-.

ارزششو دآره ((:

پولدآرم هس ._.

آره!
اشکال نداره! یک بار مامانم یه 30 ساله گذاشت تو دستم!  Big Grin

آذر؟ فکر نکنم جالب بشه! باهاشون نمی سازم اصن!

پولدار؟ اوه! حتما جزییات رو در بیار! فردا میرم میگم من ازت باردار شدم!

منم آذرم cry girl

تآزه هر دوتآمون 16 ایم >_<

بآردآر ؟ .. خدا بگم چیکآرت نکنه فرید 25r30

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - # αпGεʟ - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 13:40)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا معتاد خرما مى خوردند و هسته هاش به سمت هم پرتاب مى کردند
یکیش گفت: اشغر میدونی ما داریم چی کار می کنیم…؟!
گفت: نه
.
.
.
.
گفت: پشر ما داریم جنگ هشته ای میکنیم
اونم بین دو ابر قدرت
چرا پ.خ ُ بستی کصافط ؟ 

عشقم میکشه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 31-07-2015

تنها یک نفر از دخترا تو فلش چشم منو گرفت .-.
که هم مدیره هم به قول فرید شومپت بی اعصابه ۷:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - هلی - 31-07-2015

فرید متولد چ ماهی؟؟؟
بگو تا واست ی عالیشو پیدا کنم

(31-07-2015، 13:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره .. به نظر  من برو تو این تاپیک عکس از خودتان برو عکسای دخترارو ببین بعد برو تو پ.خ عکستو بده بش :|

البته میخوای خودم برات پیدا کنم ؟ میرم باهاشون تو پ.خ رفیق میشم میپرسم ببینم بی اف دارن یا نه :>>>>>>>

والا نگا کردم اتفاقا همشون رو. حتی اونایی که حذف شده. چیزای زیاد خاصی پیدا نکردم. اونایی هم که خوب بودن بچه بودن  Undecided

نقل قول: فریده دیگه جیگر .-.

کآر آسونی نیس ._.
آره! مثه این می مونه که موز رو بخوای بدی پلنگ بخوره (یعنی منو بدی یک دختر خوشگل) !  crazy