انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " (/showthread.php?tid=238420)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - || Mιѕѕ α.η.т || - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:18)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا خصوصيم فعال بشه بهت ميگم راستي نميدونم چرا 21 موضوع گذاشتم ولي  نه خصوصي فعال شده همشم نوشته ارسال ها 4

تایپکات توی بخش بحث و گفتگو هستش 
ارسال های بخش بحث و گفتگو حساب نمیشن!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ๒lคςк ๔єค๔ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید رفت همه ساکت شدند -_-!

من حرف بزنم فاطی میگه زیاد زر نزن!

-------------------------

دوستان از گزینه ی گزارش زیاد استفاده کنید!
چرا من نباید یک دونه هم گزارش در مورد تالار گفتگوی ازاد ببینم؟ خودم باید کشف کنم همه چیزو؟

من زیاد استفاده میکنم 7:

فاطی حرف زیاد میزنه -___-!

ععه ععه :|

خوب راس میگم ._.

اینام تو دلشون میگن |:

من؟ O_O

اره دیگه .-.!
نه پس من -____-!
حرف بزنی با فرید دوتایی میزنیمت 7:
فرید پرچمو بگیر بالا =)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - KING ERFAN ╬ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:20)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:18)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا خصوصيم فعال بشه بهت ميگم راستي نميدونم چرا 21 موضوع گذاشتم ولي  نه خصوصي فعال شده همشم نوشته ارسال ها 4

تایپکات توی بخش بحث و گفتگو هستش 
ارسال های بخش بحث و گفتگو حساب نمیشن!
واقعا؟!؟!؟!
.
.
.
.
پس اینجا آبی گرم نمیشه.مجید داداش اگه میخوای زیاد شه بروگفتگو آزاد<انجمن>

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 28-07-2015

آلـو خورشتی .. ترش ُ شیرین .. ملس .. خوش مزه   bathtime

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - KING ERFAN ╬ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو میگی؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Spell † - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید رفت همه ساکت شدند -_-!

چرا من نباید یک دونه هم گزارش در مورد تالار گفتگوی ازاد ببینم؟ خودم باید کشف کنم همه چیزو؟

من زیاد استفاده میکنم 7:

خوب راس میگم ._.

اینام تو دلشون میگن |:

من؟ O_O

اره دیگه .-.!
نه پس من -____-!
فرید پرچمو بگیر بالا =)

آره تو ._.

تو و فرید ؟ :ag54:

موفق باشید .. Angel

همین فرید به من میگه کم حرفی :|

حالا میخواد پرچم بگیره ؟ .-.

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ๒lคςк ๔єค๔ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:24)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زیاد استفاده میکنم 7:

خوب راس میگم ._.

اینام تو دلشون میگن |:

من؟ O_O

اره دیگه .-.!
نه پس من -____-!
فرید پرچمو بگیر بالا =)

آره تو ._.

تو و فرید ؟ :ag54:

موفق باشید .. Angel

همین فرید به من میگه کم حرفی :|

حالا میخواد پرچم بگیره ؟ .-.

من میزنمت فرید که دیگه یک پرچم میتونه نگه داره 7:

نه ولی دلم برات میسوزه -__-!
چه قدر من مهربونم .-.!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:24)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو میگی؟
نع .. 

اونی که تو دهنمه رو میگم .. 1 پلاستیک خریدم واس غذا .. نصفه تو راه خوردم .. نصف دیگشم تو جیبمه .-. یکمشو دادم به مادرم (: 

خعلی خوش مزس لامصب ._. 1 دونه زیره دندونمـ, .. آخریشه -_- .. بیرون نمیـارمش Big Grin 

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

نقل قول:
فرید پرچمو بگیر بالا =)
بیخیال! بذار حرف نزنم قدر بدونن این جور شومپتا!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Aiden Pearce - 28-07-2015

درود بر همگی