انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] (/showthread.php?tid=241037)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
هرکی دم دستم بود اوردم ولی میدونم باس کارکترای اصلی و مکمل رو جدا کنم
راضی هستید؟
اره!
راستی استادای دیگه هم توداستان هستن؟
+
علی تاتوباشی رو کامپیوترت رمز نذاری -_-

اره استاد تاریخ .. استاد هندسه .. استاد نبرد با جادوی سیاه (از هری پاتر اسکی رفتم :| )
در قسمتای بعد اشنا میشید ..
علی ویندوزت چنده؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

اره استاد تاریخ .. استاد هندسه .. استاد نبرد با جادوی سیاه (از هری پاتر اسکی رفتم :| )
علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - ḲℑℳℐÅ - 18-08-2015

مروا؟؟؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.
با اکانت ادمین نمیتونی وارد شی؟
همیشه دوتا اکانت بساز یکی رمز دار یکی معمولی ..

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.
با اکانت ادمین نمیتونی وارد شی؟
همیشه دوتا اکانت بساز یکی رمز دار یکی معمولی ..

تا چند وقت پیش داشتم ولی پاک کردم
ادمینه !  
روش هکی چیزی بگو! =|
معتاد کامپیوترم ! البته فردا میرم پیش یکی که ممکن نیست ندونه ولی من تا فردا  تحمل نمیکنم ! =|   +

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - omidkaqaz - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - # αпGεʟ - 18-08-2015

یکی محرومش کنه :|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - ḲℑℳℐÅ - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت
انجمن فروش

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - sober - 18-08-2015

(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون مدیریت

امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییییییییییییییییییید Angry
این تبلیغه Angry

RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - ✓SHINE AGAIN✓ - 18-08-2015

اوه اوه
همچین اتفاقی واس منم افتاده
اگه اکانت نداری و ویندوز 7
نمیشه کاری کرد
فک کنم
من بردمش پیش یکی گفت راهی نداره
ویندوزم عوض کرد