انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 13-10-2013

(13-10-2013، 20:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و تارا = HMG
مگه نه مرضیه؟Big Grin

دلاتون باهم هماهنگه!:ag54:
نگاهاتون تو چشماتونه .. :ag54:
آوره!Sleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 13-10-2013

(13-10-2013، 20:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمر

تارا

غزال

شومپت زمینی

اصغرم!!!!!!^_^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 13-10-2013

نقل قول: وایی فرید درحالِ فرار بودم!>_<
دو تا پیرزن داشتن باهم حرف میزدن!
منم بستنی میخوردمو گوش میدادم!
یکیش داشت درمورد عروسش حرف میزد!
یچی خنده دار گفت منم بستنی از دستم افتاد شروع کردم به خندیدن!>_<

با فریاد زد دُنبالم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164
دیگه رفتم پشته درختا قایم شدم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164
خو چی گفتن مگه؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - βΑllεяiηΑ♡ - 13-10-2013

شومپت شومپت شومپت

يادم رفته بود|:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 13-10-2013

(13-10-2013، 20:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمر

تارا

غزال

شومپت زمینی

اصغــ♥ـرم!^ _ ^ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 13-10-2013

بیشوورا-_-

خدافض ^_^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - βΑllεяiηΑ♡ - 13-10-2013

(13-10-2013، 20:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوورا-_-

خدافض ^_^

عکسامونو بدم^_^؟؟؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 13-10-2013

(13-10-2013، 20:31)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمر

تارا

غزال

شومپت زمینی

اصغــ♥ـرم!^ _ ^ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164

هووی بیشوووووورDodgy
ب اصغر من چ کار داری؟؟؟؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 13-10-2013

نقل قول: اصغرم!!!!!!^_^

جیجیل طلای من چطورۀ؟

نقل قول: اصغــ♥ـرم!^ _ ^

مر مر پسر زامBig Grin

(13-10-2013، 20:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وایی فرید درحالِ فرار بودم!>_<
دو تا پیرزن داشتن باهم حرف میزدن!
منم بستنی میخوردمو گوش میدادم!
یکیش داشت درمورد عروسش حرف میزد!
یچی خنده دار گفت منم بستنی از دستم افتاد شروع کردم به خندیدن!>_<

با فریاد زد دُنبالم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164
دیگه رفتم پشته درختا قایم شدم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 164
خو چی گفتن مگه؟

خیلی جالب بود!
گفت نشسته بودم با سعید ( نمیدونم سعید کیه !-_- ) کارُوی امیره میکِردم!
عروسُم اومد داد زد بیو کهنُوی بچُورَم بوشور!
هـآآآ من خیلی بهم توهین شد!
(با لهجــــه ی بسیــــــــــــــآآآر غلیظ شیرازی حرف میزد!)Big Grin