انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " (/showthread.php?tid=238420)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Spell † - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:24)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زیاد استفاده میکنم 7:

فاطی حرف زیاد میزنه -___-!

ععه ععه :|

خوب راس میگم ._.

اینام تو دلشون میگن |:

من؟ O_O

اره دیگه .-.!
نه پس من -____-!
حرف بزنی با فرید دوتایی میزنیمت 7:
فرید پرچمو بگیر بالا =)

آره تو ._.

تو و فرید ؟ :ag54:

موفق باشید .. Angel

همین فرید به من میگه کم حرفی :|

حالا میخواد پرچم بگیره ؟ .-.

من میزنمت فرید که دیگه یک پرچم میتونه نگه داره 7:

نه ولی دلم برات میسوزه -__-!
چه قدر من مهربونم .-.!

وآی ننه :| به من رحم کن :|

خیلی = )) سیل مهربونیت مآرو برد =|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - KING ERFAN ╬ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:24)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلـو خورشتی .. ترش ُ شیرین .. ملس .. خوش مزه   bathtime
خودتو میگی؟
نع .. 

اونی که تو دهنمه رو میگم .. 1 پلاستیک خریدم واس غذا .. نصفه تو راه خوردم .. نصف دیگشم تو جیبمه .-. یکمشو دادم به مادرم (: 

خعلی خوش مزس لامصب ._. 1 دونه زیره دندونمـ, .. آخریشه -_- .. بیرون نمیـارمش Big Grin 
وا حفس کلدم!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

من نظرمو درباره ی خانوم سحر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=83029
عوض کردم. ایشون قوانین رو خوندن ولی من ایشون رو به نظر انگار دیشب ضایع کردم با حرفم. درحالی که مشکل از قوانین بود.

نقل قول:
درود بر همگی 
شومپت نیستی چرا تو اصن؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ๒lคςк ๔єค๔ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:29)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:24)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 11:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععه ععه :|

خوب راس میگم ._.

اینام تو دلشون میگن |:

من؟ O_O

اره دیگه .-.!
نه پس من -____-!
حرف بزنی با فرید دوتایی میزنیمت 7:
فرید پرچمو بگیر بالا =)

آره تو ._.

تو و فرید ؟ :ag54:

موفق باشید .. Angel

همین فرید به من میگه کم حرفی :|

حالا میخواد پرچم بگیره ؟ .-.

من میزنمت فرید که دیگه یک پرچم میتونه نگه داره 7:

چه قدر من مهربونم .-.!

وآی ننه :| به من رحم کن :|

خیلی = )) سیل مهربونیت مآرو برد =|

برو بچه جان مشقاتو بنویس -_-!
با من کل کل نکن .-.! 
که خودت داغون میشی ._.!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Aiden Pearce - 28-07-2015

ترک اجبار حصین هر چند دزدیه ولی قشنگه

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

نقل قول: من میزنمت فرید که دیگه یک پرچم میتونه نگه داره 7:

چه قدر من مهربونم .-.!
من خستم!  kaffe2

نقل قول: برو بچه جان مشقاتو بنویس -_-!
با من کل کل نکن .-.! 
که خودت داغون میشی ._.!
امیر تو رشتت چیه؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Aiden Pearce - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظرمو درباره ی خانوم سحر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=83029
عوض کردم. ایشون قوانین رو خوندن ولی من ایشون رو به نظر انگار دیشب ضایع کردم با حرفم. درحالی که مشکل از قوانین بود.

نقل قول:
درود بر همگی 
شومپت نیستی چرا تو اصن؟

باو اعصابم خورده 
یه پست نوشتم روش یه ساعت وقت گزاشتم کلی بازدید دغاشت
حالا یه پست نوشتم که 1 روز روش وقت گزاشتم 32 تا بازدید داشته 

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - KING ERFAN ╬ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر من مهربونم .-.!
من خستم!  kaffe2

با من کل کل نکن .-.! 
که خودت داغون میشی ._.!
امیر تو رشتت چیه؟
خسته نباشی!

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Navisa. - 28-07-2015

سلام.. ._.

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ๒lคςк ๔єค๔ - 28-07-2015

(28-07-2015، 11:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر من مهربونم .-.!
من خستم!  kaffe2

با من کل کل نکن .-.! 
که خودت داغون میشی ._.!
امیر تو رشتت چیه؟
نمیخندی ها -__-! 
بگم؟.-.