انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ (/showthread.php?tid=291382)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - شـــقآیــق - 22-11-2020

(22-11-2020، 6:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 5:58)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از سه بیدارم
امان از سردرد-_-

استامينوفن بخور
من قرار بود يك بخابم
ي كاري داشتم ديگ از ساعت خابم ك رد ميشه اصلا خابم نميبره -_-

گَشتم نبودo_O
آره منم همینجوریم...دیگه تهش تهش تا دوازده بیدار باشم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - KVYmVN - 22-11-2020

(22-11-2020، 6:02)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 6:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استامينوفن بخور
من قرار بود يك بخابم
ي كاري داشتم ديگ از ساعت خابم ك رد ميشه اصلا خابم نميبره -_-

گَشتم نبودo_O

ژلوفن؟سرماخوردگي بزرگسالان؟شربت ديفين هسدرامين؟هم هيچي نيود؟!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - شـــقآیــق - 22-11-2020

(22-11-2020، 6:05)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 6:02)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گَشتم نبودo_O

ژلوفن؟سرماخوردگي بزرگسالان؟شربت ديفين هسدرامين؟هم هيچي نيود؟!

من زیاد سردرد میشم..قرص زیاد میخورم
قایم کردن/:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - Ξrιc logιc - 22-11-2020

Hello there 

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 22-11-2020

کیستی ای مرد @"KᏙ¥றᏙƝ"

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - *Aɴѕel* - 22-11-2020

cold

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 22-11-2020

افرین یخ بزن.....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - کــــــــــⓐرمَن - 22-11-2020

(21-11-2020، 18:41):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2020، 18:30)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الفاتحه/=براشادی روحش ی ثانیه سکوت ادم خوبی بود
اون موقع ها واقعا خیلی خل بودم ولی نقشم کم مونده بود بگیره الانم یادم نیس گرف یا ن
واینکه
مرگ بر ذهن منحرف/=
خیلی باحالی Telegh_01

خودم میدونم/=شوخی کردم

(21-11-2020، 18:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2020، 18:30)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الفاتحه/=براشادی روحش ی ثانیه سکوت ادم خوبی بود
اون موقع ها واقعا خیلی خل بودم ولی نقشم کم مونده بود بگیره الانم یادم نیس گرف یا ن
واینکه
مرگ بر ذهن منحرف/=

باز تو منحرف بازی در آوردی؟:/
کتک میخوای؟!
خواهرت کو؟

یااا خدا ن من ن ارش/=من بچه ی خوبم من گود بوی توعم انقدر کتک زدی قسم خوردم ب جان اون جارو ک بچه ی خوبی باشم
کدوم؟/=

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - *Aɴѕel* - 22-11-2020

(22-11-2020، 8:40)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2020، 18:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز تو منحرف بازی در آوردی؟:/
کتک میخوای؟!
خواهرت کو؟

یااا خدا ن من ن ارش/=من بچه ی خوبم من گود بوی توعم انقدر کتک زدی قسم خوردم ب جان اون جارو ک بچه ی خوبی باشم
کدوم؟/=

نترس بابا:/
یعنی من انقد ترسناکم:/؟

جیمینا!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - کــــــــــⓐرمَن - 22-11-2020

(21-11-2020، 19:25)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2020، 13:50)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت راهه((=فعلا درگیر البوم جدیدم تا شب میفرستم نشد ک فردا جرررر ب قول مامانم کسی ک منتظر من بمونه بی اب میمونه

عا خوبه(:
آلبوم جدید کی؟
هیی راست گفته مامانت/:
میدونستی کاای قبلا سیگاری بوده ولی ب خاطر دی او ترک کرده؟

البوم بی تی اس ಥ_ಥ
خ خ خ خودم میدونم("
ااا چه جالب((=

(22-11-2020، 8:43)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 8:40)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم؟/=

نترس بابا:/
یعنی من انقد ترسناکم:/؟

جیمینا!
نمیترسم از بابا/=
ن خیلی هم بانمکی مخصوقا وقتی میخوایی کتک بزنی(=

جیمنا خواهرمه؟/=