انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 (/showthread.php?tid=296557)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - THEDARKNESS - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 14:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو راهم تا برم لپ تاپو پس بگیرم
همه چیو لو نده صلواتتتت

خدایی راجبم اینطوری فکر میکیند؟
من هیچی ندارم تو انجمن.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - Emmɑ - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 14:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیو لو نده صلواتتتت

من هیچی ندارم تو انجمن.

نه منظورم اینه انجمنو نگه هرچی باشه اینجا دختر هست و افکار خانواده اینجور چیزا نمیدونه وگرنه اگه خراب کاری میکردی مثل آرین میشدی|=

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - THEDARKNESS - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 14:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچی ندارم تو انجمن.

نه منظورم اینه انجمنو نگه هرچی باشه اینجا دختر هست و افکار خانواده اینجور چیزا نمیدونه وگرنه اگه خراب کاری میکردی مثل آرین میشدی|=
اها ازون لحاظ نه نمیگه بگه هم فوقش یه تاریخچه گوگلو پاک میکنم و یه مدت نمیام.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - Mohlek - 30-04-2021

هممون بودیم از یه قطره
حالا ببین فاصله ماها چقدره...

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - شـــقآیــق - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچی ندارم تو انجمن.

بیو روبیک

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - *VENUS* - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من براش آرمی بودم
اون بهار دوست داشت

کی ؟!؟!؟ کییییییییییی
اون مرد کیهههههههههههه lOooolllll

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - Emmɑ - 30-04-2021

(30-04-2021، 14:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 14:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من براش آرمی بودم
اون بهار دوست داشت

کی ؟!؟!؟ کییییییییییی
._.سیلاااااااااااام

يکي همسن تو سوار ماشين خدا بهت پوزخند ميزنه ميکني با کينه دعا
که منم ميخوام مايه داربشم عقده رو کنم تر کش دعا نکن بي اثره نميکنن در کش

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲4 - *VENUS* - 30-04-2021

20 صفحه حرف زدین ._.
یعنی برم همشو بخونم؟
کسی دعوا که راه ننداخت؟ ._.
ای بابا
من همیشه اتفاقای جالبو از دست میدم ._.
وقتی میامم پرنده پر نمیزنه

(30-04-2021، 14:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 14:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ؟!؟!؟ کییییییییییی
._.سیلاااااااااااام

سلام ^^
خب بگو ._.

الان من میتونم تمومش کنم این تاپیک تصوراتو ؟