انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ (/showthread.php?tid=228076)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mᴏsᴇs - 31-05-2015

(31-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:07)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:02)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: انسانیم ک کلا باش حال نمیکنم ._.
لعنت ._.
حالا جداً میری انسانی ؟ :|

روحیت عوض میشه ها :|

نمیزارن :| ..
مگه اینکه مدرسه مو عوض کنم ک اونم باید یک امتحانی بدی ..
بعد نمیزارن حتی امتحانشو بدم :|  ..
خلاصه شاید اون تجربی نکبت رو همینطوری فرمالیته قبول کنم ..
ولی تهش دکتر نمیشم :| .. مطمئنم
اصن درستش همینه ._.

دامپزشک شو ._.
زرنگی ؟ ..
که بعد بیام مجانی تو رو ویزیت کنم :| ؟

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 31-05-2015

(31-05-2015، 11:09)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:07)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:02)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت ._.

اصن درستش همینه ._.

دامپزشک شو ._.
زرنگی ؟ ..

اره میخوام با رها بیایم پیشت :|

چون من تو رو به موفقیت رسوندم باید منو مجانی ویزیت کنی .-.

مرزادم بزار تو نوبت رضا ._.

(31-05-2015، 11:09)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجم نتم داره تموم میشه .-.

دیگه پول ندارم =|

ریاضی های بدبخت بی پول ._.

نقل قول: اره میخوام با رها بیایم پیشت :|

چون من تو رو به موفقیت رسوندم باید منو مجانی ویزیت کنی .-.

آخی ._.

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - ∆ MeRzaD ∆ - 31-05-2015

همه ک نباید تو تجربی دکتر بشن ! 

میتونی مهندسی کشاورزی بخونی رضا ._. 

بت میاد ._.

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 31-05-2015

نقل قول: ریاضی های بدبخت بی پول ._.
خودت گفتی دیه ._.

یکی از مزیتای تجربی اینه ک اگه نمره خوب بیاری تا بخوای بت پول میدن :| البته استثنا هم داریم ._.

(31-05-2015، 11:11)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت میاد ._.

شمارتو بفرست حذف شد :| ..
پ.خ ..
tele نفرست بلاکی :v

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Faust - 31-05-2015

(31-05-2015، 11:09)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت ._.

اصن درستش همینه ._.

دامپزشک شو ._.
زرنگی ؟ ..

باز این jgsjdigfdvcudid شروع کرد ^______^

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - ∆ MeRzaD ∆ - 31-05-2015

(31-05-2015، 11:12)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:11)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت میاد ._.

پ.خ ..

:|

هِی قهر میکنی پاک میکنی؟ ._. 

:V 

نقل قول:
نقل قول:
زرنگی ؟ .. 

:| رضا :V

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - || Mιѕѕ α.η.т || - 31-05-2015

._.    

(31-05-2015، 11:13)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2015، 11:12)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت میاد ._.

پ.خ ..

:|

هِی قهر میکنی پاک میکنی؟ ._. 

:V 

نقل قول:
نقل قول:
زرنگی ؟ .. 

:| رضا :V
شماره ها تو گوشیم سیو نمیشه :| ..
جدی میگم :| ..
از همین رزی خودمون دوبار شمارتو گرفتم :| ..
__
آقا بیا تلگرام هماهنگه :V ..