انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» (/showthread.php?tid=297753)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Mr.Robot - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:40)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدت برای پاسور عالیه .. ولی من جات بودن تغییر پست نمیدادم . تا یه جایی میری میبینی هیچی اسپک زدن نمیشه .عوض نکن بنظرم .
مربی داشتی که خوبه . پس خرج میکنه واسه والیبالت .. اگه ساپورتت میکنن اشتباه نکن سر کنکور و درس نکش کنار تو درس واسه کسی نریدن 

خب داداش پول میدن تا درس بخونم همون موقع هم هم ۲۰ میشد ۱۹ پولو قطع میکردن تا امتحان بعدی فقط تنها شانسم این بود که معلم ریاضی هر چهارشنبه امتحان میگرفت.
چرا مثل ادم نمیشینی صحبت کنی که والیبال ادامه پیدا کنه ؟ نگو که بخاطر جو دکتر منهدسی فامیله ..
درکل ببین اینارو میگم چون دو سه سال دیگه چیزی دستت نمیدن . خودتم نمیتونی . یه کفش اسیکس الان 2-3 تومنه . مربی و باشگاهم که میدونی جلسه ای زیر 30 درنمیاد .
خلاصه الان تو دوره طلایی کل حرفم اینه 

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ" 

چرا تو پروفایلت myself رو نوشتی mayself؟ رمزی چیزیه؟ ._.

a وسطش رمزه^^
از قصدی اونو گذاشتم^^

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Đęąđ.ğïřł - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر.خوبم مرسی
اره شکر اونم خوبه،:>
گگگگگگگگ....حیف استیکرای اینجا محدودن اونی ک میخام نیس
چ خبر چ میکنی درست تموم نشد؟
واقعا چکه قاعمشهریی ((: چکه بودن تو ذاتتونه زن و مرد نداره ((:
ترم 6 تموم شد بدون یه واحد افتادن 
دو ترم مونده و بعد کچل کنیم برای 2 سال **ایی ((: 
هارهارهار بابلی دیگ خودش گویای همه چی هست اصن:>
چ زود بزرگ شدی:>
عه خوش بگذره پس ..شنیدم یه سریا ک رفتن با تغییر کاربری برگشتن(((: خلاصه مراقب باش(((:

(17-07-2021، 0:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.  ورزشکار که چرا والی بهقد ربطی نداره ورزشی که دوس دارم^^

خب چه ورزشیه؟ شطرنج؟   Big Grin

نه از شطرنج متنفرم /دژباله^^

(17-07-2021، 0:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم:>
قربون یو*.*
اونکه اره
من هر سری میام عوض بشم یه چیز میشه کامبک میزنم
خلاصه این قالب ما انعطاف نداره:^

ولی من میخوام عوض شم): 
ولی شیری سخته:/ 
نمیخوام 
ت میتونی من میدونم.___.
زبان میخونی دیگ؟

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Berserk - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان مثال همون قدرت رویابینی شفاف که گفتم یعنی انسان ایکس به طور خودکار زمانی که خواب هست میتونه خوابشو کنترل کنه و اون رویا یا کابوسو به طور واقعی ببینه و فراموشش
نکنه

من اینو هرکاری کردم نتونستم... reality check ی عالمه انجام دادم بعد تو خوابم یهو انجام دادم یکیشونو فهمیدم دارم خواب میبینم ولی انقد وحشتناک بود ک از خواب پریدم و دیگه بعدش تاحالا نشده 
چیکار کنم بشه |: ؟

(17-07-2021، 0:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چی فقط شوهر نردبون نکنی بشین فیلو فنجون؟

خب اگه اونم قد کوتاه باشه ک نمیشه ک  Telegh_01

میشه^^
کوتاه نباشه منوسط باشه نه دررررررررررررراز ._.

@THEDARKNESS
حیامیاتو خوردی اون بیاد خواستگاری تو ._.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Berserk - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میخوام عوض شم): 
ولی شیری سخته:/ 
نمیخوام 
ت میتونی من میدونم.___.
زبان میخونی دیگ؟

آره ولی کم): 
فردا ک بیرونم پس فردا دوباره تلاش میکنم): 

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Mr.Robot - 17-07-2021

(17-07-2021، 0:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا چکه قاعمشهریی ((: چکه بودن تو ذاتتونه زن و مرد نداره ((:
ترم 6 تموم شد بدون یه واحد افتادن 
دو ترم مونده و بعد کچل کنیم برای 2 سال **ایی ((: 
هارهارهار بابلی دیگ خودش گویای همه چی هست اصن:>
چ زود بزرگ شدی:>
عه خوش بگذره پس ..شنیدم یه سریا ک رفتن با تغییر کاربری برگشتن(((: خلاصه مراقب باش(((:
اره چه دکتر بازی هایی که باهات نمیکردم بچگی ((:
نه بابا بچه های پایین سوخت نمیدن 
تو چخبر درس و دانشگاهت اوکیه ؟

(17-07-2021، 0:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورتو از نیرو نمیدونم چیه
ولی یه کتابی خوندم راجب مدارو فرکانس هرادم خیلی جالب بود البته مطالعم تو راستای دنیای موازی بود:|

نیرو های درونی انواع زیادی دارن^^
به عنوان مثال همون قدرت رویابینی شفاف که گفتم یعنی انسان ایکس به طور خودکار زمانی که خواب هست میتونه خوابشو کنترل کنه و اون رویا یا کابوسو به طور واقعی ببینه و فراموشش
نکنه یه قدرت دیگه تله پاتیه که میدونی چیه اما تله پاتی در اصل منظور اینه که با نگاه کردن به فرد و دقت رو حرکاتش احساس در حال حاضری اونو بفهمی^^
قدرتای دیگه مث شفا بخشی نه به اون معنی که تو افسانه ها هست یعنی با استفاده از کلمات زبان امید زندگی و در نتیجه خوب شدنرو به فرد بدی و قدرتای دیگه که باید دربارشون تحقیق کنی^^
من شده خابامو کنترل کنم چ کارایی کردم D: یکی از لذت بخش ترین خاب هام بود:^
جالبه پس