انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Adl!g+ - 11-09-2013

(11-09-2013، 15:43)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 15:42)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من از سمت راس میرم خانومی توهم از سمت چپ برو مهسا توهم برو بالا و بقیه پخشین بریم دمبالشون
پس منم مستقیم می رمBig Grin
خوب چراغ قوه ورداشتی؟
همه یه چراغ قوه با خود ببرن ودر پایان همه بر میگردیم همین جا
خوب بریمru1

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ساراجوووووووووووووووون - 11-09-2013

سلام

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 11-09-2013

(11-09-2013، 15:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره به همگی

سلام داداش چیزی بهت نگفتن که ؟
خودم هواتو دارم

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - dj amir 1992 - 11-09-2013

گر صبر کنی زغوره حلوا سازی

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Aiden Pearce - 11-09-2013

(11-09-2013، 15:45)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 15:43)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 15:42)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من از سمت راس میرم خانومی توهم از سمت چپ برو مهسا توهم برو بالا و بقیه پخشین بریم دمبالشون
خوب چراغ قوه ورداشتی؟
خوب بریمru1
اون نگفت من بیارم یا خودش بیاره بعدشم هنوز هوا روشنه

(11-09-2013، 15:45)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چراغ قوه ورداشتی؟
خوب بریمru1
اون نگفت من بیارم یا خودش بیاره بعدشم هنوز هوا روشنه

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 11-09-2013

عزيزم اون موقعي آن بوددادمTongue

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Adl!g+ - 11-09-2013

سلام سارا خانوم ما در عملایت هستیم شما هم خاستین بیان کمکWink

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 11-09-2013

(11-09-2013، 15:46)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 15:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره به همگی

سلام داداش چیزی بهت نگفتن که ؟
خودم هواتو دارم

کی بهم چیزی نگفت؟
قضیه چیه؟
2دقیقه رفتم به بخشم برسما ترکوندن گفت و گو رو

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - armin van buuren - 11-09-2013

من پشت درختا دارم یک چیزی می بینم

خیلی طول میکشه تا پیدا شون کنیم تا اون موقع هوا تاریک میشهDodgy