انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ (/showthread.php?tid=162162)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - ~ERFAN~ - 21-08-2014

(21-08-2014، 1:58)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 1:56)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی میدونه تو گروه دایر اکشن چجوری میشه رفت لطفا بگید

باوا منظورش این بود طرفدار دایر کشنری؟!
|=
میدونم این رو ...!
من فکر کردم کسی گروپ ساخته

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - *نیوشا*14 - 21-08-2014

(21-08-2014، 1:56)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میپرسن دایرکشنری ینی اینکه طرفداره وان دایرکشن هستی؟

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - ρяіηcεss~Αιοηε - 21-08-2014

بچه ها میاین یه گروپ بزرگ برای وان دی بسازیم ؟

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - ~ERFAN~ - 21-08-2014

(21-08-2014، 1:58)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان از نیوشا بپرس

اینا دروغه

منم واسه معروف شدن میتونم بگم من یه گرگ نما هسم ..!

چرند نباف لدفن|:
من نفهمیدم چیو
|:

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - dj erfan - 21-08-2014

(21-08-2014، 1:58)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان از نیوشا بپرس

اینا دروغه

منم واسه معروف شدن میتونم بگم من یه گرگ نما هسم ..!

چرند نباف لدفن|:
غزل خانوم جهت اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که من نیازی به مشهور شدن توسط این چرندیات ندارم
اخه به اندازه کافی توی ورزشی که انجام میدم مشهور هستم
اره شوخی کردم من که گرگ نما نیستم ولی مطمئنم گرگنما ها وجود دارن
دیگر دوستان هم لطفا نظرشون رو درباره گرگنما ها بگن

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ - #marya# - 21-08-2014

(21-08-2014، 2:00)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم این رو ...!

کسی ساخت منم خبر کن|:

غزل اون اسمش حانیه اس>_<
ن نیوشا>_<

(21-08-2014، 2:00)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 1:58)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوا منظورش این بود طرفدار دایر کشنری؟!
|=
میدونم این رو ...!

چه چیزاUndecided

الان ک خوابن همه اگه موافقین بگبن به همه دایرکشترا بگیم ت انجمن بعد یه وبلاگ بزرگ مخصوص اونا بسازیم و تمامی اطلاعات و عکسامونو قرار بدیم اونجا(((:*

(21-08-2014، 2:02)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میاین یه گروپ بزرگ برای وان دی بسازیم ؟

آرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههBig Grin
چیغ زدم مامانم بیدار شدUndecided

(21-08-2014، 2:02)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم این رو ...!

کسی ساخت منم خبر کن|:

غزل اون اسمش حانیه اس>_<
ن نیوشا>_<

اشکال نداره ابجیBig Grin

میدونم حانیه اس گفتم شاید نشناسه با اسم حانیه ..

،،،،،،،،،،،،،،،

بابا تو برد پیت باش اصن|:
،،،،،،،،،،

هیچی عرفان فشار نیار به مغزت-_- !