انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ (/showthread.php?tid=292419)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 01-01-2021

(01-01-2021، 22:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اگع از نظر گرافیکی بخوای نظر بدی پابجی برتره تا کالاف

ولی از نظ قابلیت ها یه چیزایی پابجی داره ولی کالاف نداره ی چیزایی هم کلافا داره پابجی نداره

به نظر من از نظر گرافیک کالاف واقعا در برابر پابجی پاینه

آره
مثلا موقع لوت کردن گیمرا تو کالاف ممکنه آیتم اشتباه رو بردارن

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 01-01-2021

(01-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 21:49)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو واووو

بلي +_+
تعجب برانگيز درعين جشن و شادي D:
اگه من پا پا نوئل بودم(:

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 01-01-2021

(01-01-2021، 22:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي +_+
تعجب برانگيز درعين جشن و شادي D:
اگه من پا پا نوئل بودم(:
 عاخ گفتي ياد اون كلاهش افتادم لامصب^^
  رو درخت عروسكش هست

(01-01-2021، 22:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من پا پا نوئل بودم(:
  رو درخت عروسكش هست
روحش شاد!
چخبر؟

متولدین امروز!پشمام

(01-01-2021، 22:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو درخت عروسكش هست
روحش شاد!
چخبر؟

بلي+_
خبري خوب در حال ايجاد تغيير هر چند سخت اما بهينه!!
خودت چه خبر(:

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 01-01-2021

هعی امتحانات!

(01-01-2021، 22:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحش شاد!
چخبر؟

بلي+_
خوت چي خبر(:
خب پس از همین الان بچسب به کیفیتش!
کاربر فوق مجازی(:
elm2/girl تففففف یه کانون و کم داشتم

(01-01-2021، 22:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی امتحانات!
همونی که ذره ای بهش توجه نمی کنم

(01-01-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي+_
خوت چي خبر(:
کاربر فوق مجازی(:
 دقيا حرفت رو قبول دارم^.^
ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
راستي ميخوام يه موضوع درباره استايل تامبو بذارم كدوم بخش رو انتخاب بكنم؟!

(01-01-2021، 22:14)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربر فوق مجازی(:
ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
جون♡
کانون زبان ایران(:
استایل استایل استایللللللل تامبویییییی گفت و گو ازاد/تصاویر دیدنی

(01-01-2021، 22:17)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:14)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
جون♡
ادیت-_- دیگه دارم مسخرشو در میارم(:
استایل استایل استایللللللل تامبویییییی گفت و گو ازاد/تصاویر دیدنی

وري نايس*.*
 اوه دست خوردس:/
اهممم اهمم اهممم يعس|: منتقل شد D :