انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ (/showthread.php?tid=293840)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Prometheus - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:34)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:31)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا پیگیری کنیم ببینیم چیه داستان

ممنون..ببخشید

(12-02-2021، 22:32)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:|:|:|:
چته؟|:
(12-02-2021، 22:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

نیشتو ببند|:

ترسیدم :|

دیجه شب خوابم نمیبله 4fvf

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Emmɑ - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:34)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم نسخه جدید میزنی|:

به بهههه :|

کلیه هات رشد نکرد؟
سلام
ن هنوز ریشه زده

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - ჩяσOσкєη ժяєαм - 12-02-2021

(12-02-2021، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ჩяσOσкєη ժяєαм
@"beautiful gril"
چرا فقط میاین وسکوت مکنید=///////
مثل این ترلان باشید ژیگرا((((=

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
هیییین بیترادب مثل این بشرای خوب آروم و مظلوم باش
یه ذره بیارشون اینجا

(12-02-2021، 18:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ"
چی میشه رد بشی از کوچمون؟ D:
منمممممممممم رد بشم تو خونتون؟=////

زیاد نمیام در حد چند مین اخه 
آره ترلان جای ما رو پر میکنه بچم کودک درونش فعاله 

(12-02-2021، 22:36)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:34)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه :|

کلیه هات رشد نکرد؟
سلام
ن هنوز ریشه زده

علیک سلام :|

اب بده هر صبح بشون :|

مایعات تا میتونی مصرف کن...فقط نوشابه و نوشیدنی های الکلی برات مثل سمه :|

پیشنهاد میکنم برای رشد بهتر هرشب مسواکم بزنید!

بلودریم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - ჩяσOσкєη ժяєαм - 12-02-2021

(12-02-2021، 18:27)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 18:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
چی میشه رد بشی از کوچمون؟ D:

ژوووون کوچتون کجاس؟.-.

(12-02-2021، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ჩяσOσкєη ժяєαм
@"beautiful gril"
چرا فقط میاین وسکوت مکنید=///////
مثل این ترلان باشید ژیگرا((((=

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
هیییین بیترادب مثل این بشرای خوب آروم و مظلوم باش
یه ذره بیارشون اینجا

منمممممممممم رد بشم تو خونتون؟=////

چطور فک کردی این دو تا ارومن
پاش بیفته کودتا میکنن:/
برگام من به این آرومی :=
یاسی و رویا شهادت میدن !

کودتا رو پی وی نشونت میدم عزیزم !
تو ارومی دیگه؟! شهادت میدم شر تر از تو وجود نداره!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - شـــقآیــق - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:34)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون..ببخشید

چته؟|:

نیشتو ببند|:

3

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Mohlek - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:32)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"

والا منظور خاصی نداشتم
گف جر خوردم ینی پاره شدم
منم گفتم بدوزمت همین

من جنبم بالاس/=
دیگه بدوزمت جنبه میخواد ؟
ینی تو از وسط نصف شدی منم میدوزمت تا وصل شی
حضرت عباسی همین بود منظورم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Emmɑ - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:36)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ن هنوز ریشه زده

علیک سلام :|

اب بده هر صبح بشون :|

مایعات تا میتونی مصرف کن...فقط نوشابه و نوشیدنی های الکلی برات مثل سمه :|

پیشنهاد میکنم برای رشد بهتر هرشب مسواکم بزنید!

بلودریم
حتما!
بلودریم تو

(12-02-2021، 22:38)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3

چی شده؟ :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - βάરãɲ - 12-02-2021

(12-02-2021، 22:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 22:32)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جنبم بالاس/=
دیگه بدوزمت جنبه میخواد ؟
ینی تو از وسط نصف شدی منم میدوزمت تا وصل شی
حضرت عباسی همین بود منظورم

میدونم بابا منم شوخی کردم
مهدیه دیگه یکم زود عصبی میشه
حتما توام سر ب سرش گذاشتی Big Grin
+
خداروشکر ب من چیزی نمیگه بحث میکنیم اما فحش نمیده بهم

جان جان آنلاین شد ب سرعت/=