انجمن های تخصصی  فلش خور
×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× (/showthread.php?tid=294705)

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 01-03-2021

(01-03-2021، 18:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.music400.ir/99/7/10/Mehrshad%20-%20Bahareh.mp3

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@"ʟᴇɪᴛᴏ"
Telegh_01  44  44  بیاین  وسط

ژوووون .-‌.

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 01-03-2021

(01-03-2021، 11:13)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 22:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
عه هر دفعه اینو تو سرم میزنی Telegh_01 :دی
بر منکرش لعنت (:

+ آواتارای آدم خوارت تمومی نداره (:
این از این...اون از قبلی (:
اون از قبل تر Heart
اونم از اون...
و اونم..... (:

مایتابمو ؟ ("
(:

ن ن ن D:
هققق همشون کشندن
آره (:
ماهیتابه=آرمیون فقیه ")

آدم کش جذاب (:
از همه بدتر مو صورتی ها :>

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Berserk - 01-03-2021

(01-03-2021، 18:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 18:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعت خرابه نگرانتم..

حاجی....نمیدونم چمه ._.
انگار خوابم ._.
یه چیزی تو حالتای مستی ._.
خیلی حس باحالیه ._.
تجربش کردی¿
انگار بیدار نیستی! .-.

آره وقتی اولین بار یکی از داروهام رو خوردم تقریبا مث این حسو داشتم .-. 
باحاله .__________. 

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 01-03-2021

(01-03-2021، 18:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 15:05)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ادمیه برا خودت ویرایش میزنی هر چی میخوای مینویسی جدررر:/
._.من ادم نیستم به من فحش بده

باشه فحش میدم:/

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - _Strawberry_ - 01-03-2021

@*VENUS*
عزیزم چطوری؟

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Prometheus - 01-03-2021

(01-03-2021، 19:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 19:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای دستِ حضّار*

خوشت اومد؟ ( از اون لبخندایی که یعنی دارم به خودم افتخار میکنم )
حتما تو داستانت ازش استفاده کن lol

(01-03-2021، 19:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار بدی میکنی پس! .-.

وا ..! چرا؟
من حتی تورَم دوست دارم
بیایین همه همدیگرو دوست داشته باشیم ( بغل دسته جمعی )

چون من میگم ^-^

همدیگرو دوس نداشته باشیم بهتره خوب :|
اینجوری اگه کیی بت ضربه زد مطمعنی از عزیزات نبوده =|
اینجوری دردش کمتره =|
اینجوری راحت تر انتقام میگیری!!

+

من حالم خوش نیست دارم چرت میگم شما جدی نگیر 4fvf

(01-03-2021، 19:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 18:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی....نمیدونم چمه ._.
انگار خوابم ._.
یه چیزی تو حالتای مستی ._.
خیلی حس باحالیه ._.
تجربش کردی¿
انگار بیدار نیستی! .-.

باحاله .__________. 

من بدون مصرف هیچ چیزی همچین حسی میاد سمتم -_-

خیلییی باحاله -_-

@omidkaqaz
به....فن کاغذ !

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - فرنودِ بن گیومرث - 01-03-2021

(01-03-2021، 19:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 19:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای دستِ حضّار*

خوشت اومد؟ ( از اون لبخندایی که یعنی دارم به خودم افتخار میکنم )
حتما تو داستانت ازش استفاده کن lol
واقعاً عالی بود زن یمبتمینسبی
دارم یه تایپک می ذارم که این قدر خوبه باید مدیرم کنند.
: دی
البتّه کار عکّاسش خوب بوده.
(01-03-2021، 19:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 19:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همرو دوست دارم (:
حتی احسانِ بوزینه رو @esiesi

بوزینه نیست
بابامه.-.

داروین : بابای همتون میمونه.

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - _sehun_ - 01-03-2021

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
واایی ی جملهه در وصف سهون گفتم عرررررر
سهون تو برام مثل سمر هستی
چون با دیدنت آرامش میگیرم
ععرررررررررررررر غادشظعتفث57غاع

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Berserk - 01-03-2021

(01-03-2021، 19:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 19:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باحاله .__________. 

خیلییی باحاله -_-

پس تو از بنده های برگزیده خدایی ._. 

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Prometheus - 01-03-2021

(01-03-2021، 19:35)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 19:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلییی باحاله -_-

پس تو از بنده های برگزیده خدایی ._. 

من پیامبرم! .-.