انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - *Nafas* - 18-09-2013

چ خلوت-_-
همه رفتن ناهار-_-
:}
خدافثیAngel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

شیوا سلام.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ƝeGaЯ - 18-09-2013

سلــام):

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

هیشکی نی؟؟Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ƝeGaЯ - 18-09-2013

(18-09-2013، 12:43)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی نی؟؟Dodgy
من اینجا بوقـم؟!*__*

غیبتتُ کردیم با گلـی حلـال زاده!(:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 12:46)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 12:43)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی نی؟؟Dodgy
من اینجا بوقـم؟!*__*

چه غیبتی؟؟Angel
دمتون گرم!!Angel
ما که راضی ایم!!Angel

(18-09-2013، 11:06)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دستشوییا مدرسه خیلی نمیرم ولی صبـــا وقتی توی مدرسه با من بود، هر زنــــگ من باید قمقمه و ابزار صبـــــــا خانوم نگه  میداشتم که صبـــآ صون از دستشویی برگردهcrying
صبا؟؟Big Grin

(18-09-2013، 12:47)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 12:46)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی نی؟؟Dodgy
من اینجا بوقـم؟!*__*

چه غیبتی؟؟Angel
دمتون گرم!!Angel
ما که راضی ایم!!Angel
گلرخ گفت به غیر صادخ و فرید  اینجا هیچ پسرـی آدم نیسـت!(:

گنـدم بزنن):
نفس از دسم ناراحن شُد):

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

درود بر همه

نقل قول: گلرخ گفت به غیر صادخ و فرید  اینجا هیچ پسرـی آدم نیسـت!(:

بهش گفتی من و صادق آسو پاسیم!؟ چیزی نداریم بهش بدیم؟!

(18-09-2013، 12:49)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 12:47)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی نی؟؟Dodgy
من اینجا بوقـم؟!*__*

چه غیبتی؟؟Angel
دمتون گرم!!Angel
ما که راضی ایم!!Angel
گلرخ گفت به غیر صادخ و فرید  اینجا هیچ پسرـی آدم نیسـت!(:

گنـدم بزنن):
نفس از دسم ناراحن شُد):
حالا گفتم رفتین پشت سرم فحش دادین!! به این که نمیگن غیبت کوچولو!!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 18-09-2013

هیشکی نی؟؟Dodgy
من اینجا بوقـم؟!*__*

چه غیبتی؟؟Angel
دمتون گرم!!Angel
ما که راضی ایم!!Angel

(18-09-2013، 11:06)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دستشوییا مدرسه خیلی نمیرم ولی صبـــا وقتی توی مدرسه با من بود، هر زنــــگ من باید قمقمه و ابزار صبـــــــا خانوم نگه  میداشتم که صبـــآ صون از دستشویی برگردهcrying
صبا؟؟Big Grin

اِهــِــم مَن بآز رفتم سر کلاس این الاغ اومده اَ من چرت و پرت میگه؟؟؟

حق ندارم جیم شم اَ دس یه سری عـآدَم؟؟؟