انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Волшебник - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا دماغ زیاد مهم نیست <:

پس چی مهمه؟>:

شخصیت !

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _sehun_ - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:30)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)):
ن اشکال نداره گل بلاخره ک باید برن سربازی
اره ولی از گروه رفتن خیلی بده

اهم واقعا بده
وقتی لوهان از اکسو رفت سهون افسردگی گرفت

(27-02-2021، 11:32)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی مهمه؟>:

شخصیت !

نظرت درباره شخصیت من و سهون چیه؟
بچمون ک حرف گوش کنه و با اینکه س ماهشه گوسفندارو میبره صحرا 48
فداش شم 8

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - امیررضا* - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ازمایشی و بعد مدیر
نویسنده نبود اون زمان
کلی تلاش کردم تا شدم ازمایشی 
اون زمان مدیر شدن خیلی سخت بود -__-
افرین پهلوان از ستارهاات معلومه@_@
کلا مدیر شدن نویسنده شدن الان اسونه
اون موقع تعداد زیاد بود رقابت سخت بود
+
خوش برگشتی^^
اره داوطلبا برای مدیر شدن تعدادشون از افراد فعال الان بیشتر بود Big Grin
من که همیشه هستم ولی خیلی کمتر و اروم

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ᗩᐯᗩ⁷ - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰ Big Grin

/:
داستان ی فیلمیه ک اگ ببینی بعد هفت روز میمیری
امتحان کن حتما
ایت دوتا قسمت داره درسته؟

به همت هفت عال بنگتن با توهمی سالم زنده میمونم @-@
یس ۰-۰ قسمت اول که بچه بودن همجین یه نمه ۰-۰
قسمت دومش دوباره بعد ۲۷ سال ایت پیداش میشه ۰-۰ منم قسمت دومو نصفه دیدم فقط اولشو

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - *Aɴѕel* - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین پهلوان از ستارهاات معلومه@_@
کلا مدیر شدن نویسنده شدن الان اسونه
اون موقع تعداد زیاد بود رقابت سخت بود
+
خوش برگشتی^^
اره داوطلبا برای مدیر شدن تعدادشون از افراد فعال الان بیشتر بود Big Grin
من که همیشه هستم ولی خیلی کمتر و اروم

یکم بیشتر بیا تا ما و بچه ها باهات اشنا شیم(:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - امیررضا* - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:31)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله
مگه قرار بوده چندسالم یاشه ؟ 

من فکر میکردم 30 سالته !
عجب...
یاخدا چخبره؟
صابر که تازه بهش میگن عمو، 34 سالشه

فرید هنوز 30 سالش نشده
من 30 سال؟!
من اومدم اینجا 8-9 سالم بود :d

(27-02-2021، 11:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت درباره شخصیت من و سهون چیه؟
بچمون ک حرف گوش کنه و با اینکه س ماهشه گوسفندارو میبره صحرا 48
فداش شم 8

من که ازت خوشم میاد
نازی T.T
*-*

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ᗩᐯᗩ⁷ - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰  Big Grin
یه سریال در ژانر ترسناک بهت معرّفی می کنم که از حیث فیلمنامه خیلی ارزشمنده چون از روی کتاب نوشته شده.
10 اپیزود هر اپیزود یک ساعت.
د هانتینگ عاو هیل هوس.

The Hunting Of Hill House

بسی ممنانم استاد *-* اینم حتما میشینم میبینم ۰-۰ فقط به نظرت میزان توهمی که میزنی چقدره تا من تنظیم کنم چجوری ببینم شب خوف بر ندارم؟؟ ۰-۰

(27-02-2021، 11:35)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر میکردم 30 سالته !
عجب...
یاخدا چخبره؟
صابر که تازه بهش میگن عمو، 34 سالشه

فرید هنوز 30 سالش نشده
من 30 سال؟!
من اومدم اینجا 8-9 سالم بود :d

واقعا؟ (=
پس من برم...

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _sehun_ - 27-02-2021

(27-02-2021، 11:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
داستان ی فیلمیه ک اگ ببینی بعد هفت روز میمیری
امتحان کن حتما
ایت دوتا قسمت داره درسته؟

به همت هفت عال بنگتن با توهمی سالم زنده میمونم @-@
یس ۰-۰ قسمت اول که بچه بودن همجین یه نمه ۰-۰
قسمت دومش دوباره بعد ۲۷ سال ایت پیداش میشه ۰-۰ منم قسمت دومو نصفه دیدم فقط اولشو

Telegh_01
آها پس من قسمت ولشو دیدم برم برا دوم._.
فیلم کینه رو میخوام ببینم
اینه
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 169
جنگیرو ددی نمیزاره ببینم میگه خیلی ترسناکه