انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - B I N A M - 18-01-2026

(18-01-2026، 11:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبین‌نتی گرامی
تنها یک روز از زمان اینترنت شما باقیمانده. لطفا برای تمدید یا تغییر طرح از روشهای زیر اقدام نمایید.
صفحه مشترکین My.mobinnet.ir
دانلود اپلیکیشن mobinnet.ir/app
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://instagram.com/mobinnet.official

همینو کم داشتم ((((:
بگو سیم‌کارت سفید ندارم نمی‌تونم دنبال کنم = )))

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 11:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبین‌نتی گرامی
تنها یک روز از زمان اینترنت شما باقیمانده. لطفا برای تمدید یا تغییر طرح از روشهای زیر اقدام نمایید.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو کم داشتم ((((:

همینو کم دااااشتی؟
من ۴۰ گیگ دارم نمیدونم چیکارش کنم مهلتشم داره تموم میشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - bOoOoOy - 18-01-2026

(18-01-2026، 11:12)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبین‌نتی گرامی

همینو کم داشتم ((((:
بگو سیم‌کارت سفید ندارم نمی‌تونم دنبال کنم = )))

خودش حکم سیم کارت سفید داشت مثلا (:

(18-01-2026، 11:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 11:07)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چیکارا میکنی،دلت تنگ شده بود برامااا

این نوار زرد رنگ پ.خ چه حس خوبی میده ب ادم :دی
ااااااا فلششششششش

Tongue
اره آخه احمق
شمارتو فک کنم نداشتم بگم بیای

حالا حالا ها قراره با نت ملی سروکله بزنیم هستیم اینجا : ))))

(18-01-2026، 11:12)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو کم داشتم ((((:

همینو کم دااااشتی؟

الان من باید هم حجم بخرم هم بسته زمانی
مبین نت میده گیگی ۵ هزار -_-

(18-01-2026، 11:13)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 11:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tongue
اره آخه احمق
شمارتو فک کنم نداشتم بگم بیای

ن بابا طبق امار امروز ۸٪ وصلن ب بین الملل
کم کم داره راش باز میشه :v

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 10:54)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 10:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۳ سال با اک بن شده انلاین میشدی
من میگفتم این چیکار کرده :v

ناظم بی جنبه بود بنش کردم بنم کرد = ))))

(18-01-2026، 10:54)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی خره
چرا زودتر نمیای

دیشب ۴ صبح زنگ زده بودم بیتا نگو تو فلش بود اومدم دیگه = ))))

@mr.robot
 جنیفرلوپز چطوره؟ = )))
یه تیرم تو خیابون بهت نمیخوره یه معتاد ازمون کم شه

(18-01-2026، 11:15)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 10:54)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@mr.robot
 جنیفرلوپز چطوره؟ = )))

معتادا نمیمیرن (:

(18-01-2026، 11:15)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@mr.robot
 جنیفرلوپز چطوره؟ = )))
۷۰ ۸۰ نفر همون روز اول مردن اینجا : )))
از باسن اوردم تا الان بالا سرمون نیومدت

(18-01-2026، 11:14)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 11:12)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو کم دااااشتی؟

الان من باید هم حجم بخرم هم بسته زمانی
مبین نت میده گیگی ۵ هزار -_-

(18-01-2026، 11:13)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا طبق امار امروز ۸٪ وصلن ب بین الملل
کم کم داره راش باز میشه :v

نسخ دوتا۲ هستیم وصل بشه ایشالله -_-

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 11:19)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتادا نمیمیرن (:
@sober اولین مشتریت . اگه اینو بتونی ترک بدی همه رو میتونی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

یه تاپیک بود به نام دنیای تاریک من

کسی می‌تونه پیداش کنه