RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Adl!g+ - 06-02-2014
(06-02-2014، 13:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:50)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبم-___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
دیووونه-________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
خودتي-__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
دوست دارم-_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
منم
-________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
پوف-____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Magical Girl - 06-02-2014
فک کردم تیکه انداختی،هیچی 0___0
چه میدونم اصلا منو روژی با هم نمی سازیم
RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MONA-GH - 06-02-2014
(06-02-2014، 14:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیووونه-________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
خودتي-__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
دوست دارم-_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
منم
-________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
پوف-____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
بوق -_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
(06-02-2014، 14:02)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 14:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم
بوق -_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
مونی-__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Magical Girl - 06-02-2014
من خودمو جدی نمیگیرم مامی،چ برسه ب تو .. ^_^
RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 06-02-2014
(06-02-2014، 14:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک کردم تیکه انداختی،هیچی 0___0
کودوم تیکه :|
از کناربرو قاطی ادما نشی؟؟:|
نه باباع منظورم این نبود:|
به خداع ^_________________^
(06-02-2014، 14:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 14:02)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم
مونی
ني ني -______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-
RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - இFATEMEHஇ - 06-02-2014
(06-02-2014، 13:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:41)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:20)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 13:17)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما بریم the vampire dires و orginals ببینیم فع بای !
اعـــع!
اون ک هفتــه ی پیش اومــد!
جدیدشم دویاره اومــد؟
ومپایر دایرز نیومد 13 این جمعه میاد ! من عقبم تا 10 رو دیدم !
اورجینالز هم امروز 13 اومد !
پس بــرم دانلودش کنم!
prety little liers هم میبینی؟
نه یه supernatrul با breaking bad که تموم شد ! با big bang همینا رو میبینم ! دکستر رو هم میخوام شروع کنم به دیدن !
supernaturul و من نمیبینم خواهرام میبینن ولی breaking bad و خودم میدیدم!
وآآآی من عـــآشقه جِســـی بودم!^.^
مـــــونآآآع!!!!
نـــآمــرد
مليناااااااااااااااااا
|