![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! (/showthread.php?tid=183170) |
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ραяα∂ιѕє- - 31-10-2014 بمیریمم شبیه حضرت فاطمه نمیشیم همین که روزی حلال زندگی اروم داریم بسه من حجاب نداشته باشم تو عذاب نمیکشی والا زمان شاه که حجاب نبود خدا شاهده دخترا سربزیر ترو ساده تر بودن الان همین شال شبرنگا برا چی میزارن برا جلب توجه چرا اینقد حجاب زوره که واسش چهره ی دخترا رو با وحشیگری اسید می پاشن مگه تا الان که بی حجاب بودن روشون اسید پاشیده خدا RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 31-10-2014 برا خودشون میبرن و میدوزن امان از تهمت شما اگه کار مذهبی ها نبود روز قیامت جواب این تهمت ها رو میدی؟ شاید نشه مثل حضرت فاطمه و حضرت علی شد ولی میشه علیوار شد..... علی وار بودن یعنی سعی کنی مثل اونا باشی چرا اگه نداشته باشید خدا خر منو میچسبه میگه تو هم تو همون جامعه زندگی میکردی.... RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - girls life♥ - 31-10-2014 یکی بود یکی نبود جز منو خدا تو قیامت هیچکس نبود به هیچکسم مربوط نبود حجابم قرانم روانم یکی بود یکی نبود یه قیامت بود یه خدا بود یه من به کسی مربوط نبود حساب کارم فففقط با خدا بود جز اون اونجا کسی سرزنش کارم نبود یکی بود یکی نبود خدا خیلی بخشنده بود مخالف حجاب بودم اما دستی بر سرم کشیدو گفت به حسابه من برو بهشت یکی بود یکی نبود به کسی هم مربوط نبود نه!قضیه سو استفاده از خدا نبود چون بازم به کسی مربوط نبود جای کسی اونجا برام خالی نبود RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 31-10-2014 رفتی اون دنیا به خدا بگو! والا! طرف بی حجابه مثل شما! خودشو برا کی خوشگل میکنه؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - [χσℓσνєѕтєя] - 31-10-2014 اینو باید گوش زد دختری از جنس یخ کنیم بعد میگه من جام تو بهشته ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - یاسی@_@ - 31-10-2014 برای اونایی که به حجاب اعتقادی ندارن متاسفم من که همه جوره عاشقم ![]() ![]() (31-10-2014، 19:03)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الا ن من چی بگم واقعا برات تاسف می خورم اسید پاشی کار یه عده ادم دیوونس ربطی به دین و حجاب نداره که اخه بعدشم شما دیگه داری زیادی به خداوند توهین می کنی جواب اون بی حجابارو تو قیامت خدا می ده ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - [χσℓσνєѕтєя] - 31-10-2014 (31-10-2014، 19:44)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم لایک (31-10-2014، 19:44)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم لایک RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - # αпGεʟ - 31-10-2014 (24-10-2014، 18:33)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودتم داری میگی "لا" اکراه فی الدین لا وقتی تویه جمله بیاد جمله منفی میشه معنیش میشه کار دین اجبارنیس! و حجاب چیز شخصیه هرکی عقایدی داره خود خدا دوس نداره بنده هاشو وادار کنه که یه کاری انجام بده ![]() اینجوری باشه مسیحیا بی حجابن روزه نمیگیرن نمازنمیخونن چطور میرن بهشت؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ALI REZA J - 31-10-2014 اولا امر ب معروف و نهی از منکر جز فروع دینه. ک میشن: 1.نماز 2.روزه 3.خمس 4.حج 5.جهاد 6.زکات 7.تولی(دوست داشتن دوستان خدا(ائمه) و دوستان دوستان خدا!) 8.تبری(دشمنی با دشمنان خدا و دوستان خدا) 9.امر ب معروف 10.نهی از منکر پس امر ب معروف و نهی از منکر واجبه.اینکه هرکس تو قبر خودش میخابه،چیز دیگس. بعدشم شما خانوما مخصوصا دختری از جنس یخ با شمام، دوس داشتن ب عمله.خدا گفته نماز بخونید.خدا گفته باحجاب باشین.چرا خودتونو میزنین ب اون راه؟ اون دنیا میخای ب خدا بگی خدا جون من حرفتو گوش نکردم ولی خیلی دوست دارم؟ خود شما تو این دنیا یکی هی بتون بگه دوست دارم و عاشقتم ولی حرفتو ک گوش نده هیچ خلافشم عمل کنه،باور میکنین؟؟؟ ن انصافا منطقی باشین خو.خدا رحیم هس.اما از عذاب الیمشم گفته.بعد ب نظر شما کسی ک عمل میکند با اونکه عمل نمیکنه یکیه؟ ب حرفام فک کنید توروخدا.ما ن با شما دشمنی داریم ن میخایم سختی بکشین. میتونستم مث خیلیا بگم "دور از جون شما گور پدرش. ب من چ ک بی حجابه.بشینم برا کنکور سال بعدم بخونم." اما نمیتونم ببینم اوضاعو بعدشم خفه خون بگیرم.آبجی اسیدپاشیا رو نچسبونید ب کسی.چشم بصیرت ک نداریم ما. من حرفامو زدم.طولانی شد.شرمنده.اگه دوس داشتین بیشتر بحرفیم پ خ بدین. حال اخطارو ندارم.ممنون. RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - AyDiN.S - 01-11-2014 (31-10-2014، 17:34)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما فکرکن بر سره اون کسایی که به این چیزا اعتقاد ندارن بلا نازل میشه.همونجور که زلزله اومد و گفتن ناراحتی و خشم امام زمان از مردمه. خیر اصلا هم اینجوری نیست.هیچ خبرگذاری ای هم این رو ننوشته.حداقل در دوساله اخیر.فامیله من هم تو تگزاس امریکا بچش رو با حجاب میفرسته تو مدرسه.هیچ مشکلیم ندارن. (31-10-2014، 17:41)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیر نخواستیم لخت بگیردیم.حرف اینه که به پوشش کسی کاری نداشته باشیم.حال میکنیم هم اون یک ذره شال رو ندیم جلوتر. (31-10-2014، 17:55)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیر شما هرگونه ازاد سازی رو ربط میدین به اینجور چیزا.پدربزرگم تعریف میکرد زمانی که ما از سربازی مرخص میشدیم دخترا میومدن مارو کول میکردن و وقتی که دستمون میخورد به برامدگی بدنشون میگفتیم اینا چیه.اینا غددن؟چرا همه ی این دخترا غدده دارن؟با وجوده این که ازادی در اون موقع فراوون بوده.به خاطره فرهنگ سازی درستی که اون زمان صورت گرفت |