![]() |
|
بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس (/showthread.php?tid=23273) |
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - شئهقشسانشدرا - 25-05-2013 خیلی سخته ولی سعی میکنم جوری بنویسم که دوستان متوجه بشن: دیری ری ریم دیری رین رین دیری ری ری رین ری ری ری رینری ریری ریری ریری ریییییییییی یه آهنگ لریه که اگه بخاین متنشم بخونم میشه بارو بارو بارونه هیییییی... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - LOVE8 - 25-05-2013 بیییا دوری کنیم ازهم بیاتنها بشیم کم کم RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - آیتین - 25-05-2013 تو انگار تو نبردی ببین چه گردو خاکی کردی عشق تو مثل درده ای الهی برنگرده حسی بهم نداشتی روز و شب واسم نذاشتی تو ظاهر عشق و دوستی ولی دروغای زیر پوستی..................................... ![]() ![]() ![]()
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - ჩяσOσкєη ժяєαм - 25-05-2013 عشق اول RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - po1 - 25-05-2013 ای تو هستی این دل شکسته ی من نای نفسهای خسته ی من دیونه ی اسم آشناتم ای جان من که مسته ی جرعه ی ناز نگاتم پنجره ی رو به خندهاتم دیونه ی اسم آشناتم ای جان:: ![]() :heartبهنام صفوی ................................................................................................................................................................................................................................................. من به آینده های روشنم اعتقاد دارم چون که آینه ها ان که به من اعتماد دارن یاس(سلطان رپ و به گریه انداختن مردم) ![]() ![]() ![]() .................................................................................................................................................................................................................................................تو......... تو آسمونا بودی با پرنده های آزاد من تن خسته رو حتی یه دفعه یادت نیفتاد حالا این قفس شکسته راه آسمون شده باز اما تو قفس نشستم چون که یادم رفته پرواز: ![]() ![]() ![]() سیاوش قمیشی: ................................................................................................................................................................................................................................................. RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - blod line - 25-05-2013 دلمو بگیر توی دستای خودت دلم داره میگه همه میشه مال خودت بذار منو تو یجوری کنار هم باشیم حتما..... ی وفت ب من نگی برو پی کار خودت وقتی رامون دوره چرا چشمک میزنی وقتی میام جلو چرا تهمت میزنی؟ دست ب دستم نمیدی منو رد میکنی میگی با هرکی باشی تو زود دل میکنی.....(بی باک) RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - šhεïdα - 25-05-2013 [/size]هرچی میگم همه حرفای دلمه عاشقتم حالا برو بگو به همه RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - رهــ ـ ــا - 25-05-2013 توباتموم قلب من نیومده یکی شدی به قصدکشتن اومدی تموم زندگی شدی بیا به قلب عاشقم بهونه جنون بده اگه مث من عاشقی توهم به نشون بده من که بریدم ازهمه به اعتمادبودنت دیگه بایدچی کارکنم واسه به دست اوردنت احسان خواجه امیری RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - mahdi_k - 25-05-2013 ای که بی تو خودمو تک و تنها میبینم هرجا که پا میذارم تورو اونجا میبینم......... دنیای این روزای من هم قد آغوشم شده تنها مدارا میکنم دنیا عجب جایی شده.... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - شئهقشسانشدرا - 26-05-2013 (25-05-2013، 18:27)blod line نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اااااااااااااااااا هی میگم آشناس اهنگه! یادش بخیر اون موقها تازه رپ باب شده بود اینو محمد بیباکو اهههههههه هرچی فکر میکنم یادم نمیاد با کی بودولی مرسی خاطراتمو زنده کردی |