انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] (/showthread.php?tid=242194)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - мoвιɴα т - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبینا فرید به تو هم گیر داده ؟ D:

من باید عکس شریل ُ پا میزاشتم :|

اهمم ._.

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یعنی عکس پاشم داری ؟ :||

نمیدونم از صورتش که چیزی ندیدیم . !!
نه ولی می تونم جور کنم. ولی کاره احمقانیه! بیخیال.

چطوری ؟ O_o

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:34)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریییییییییییییییییییید

شروع شد دیگه :||||
آخ آخ آخ

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - آماستریدا - 25-08-2015

فررررید

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - τοxικ - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:32)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید این خانوم مدیر مذهبی این قانون هارو اضافه کرد مثلا میخواست بگه من دین ندارمو نمی تونم جواب کاربرا رو بدم؟ Big Grin

نه. یک قضیه ی کلی بود!

تو مذهبی مگه می خوای نویسنده بشی؟

بابا من کلا خیلی فعالم دوره اول نویسنده ها که پورمن گذاشت من گفتگو آزاد و موبایل بودم!

بعد مذهبی و موبایل شدم!

الان نظامی و مذهبی  Big Grin

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - FARID.SHOMPET - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:34)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریییییییییییییییییییید

جووووووووون؟!

نقل قول: ماچ بدم ؟ ._. :* :|

تیلور میزارم
اره.

اصن می دونی چیه؟ من پدر روشن فکری هستم. عکس لختی بذار!

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ×ThundeRBolT× - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:35)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wicked نوشته است:کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mel ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
wicked ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ϟ UnKNoWN ϟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ємpτý gιяι ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا

سلام همگی

به به سلام علیکم
خوبی احسان جان؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - мoвιɴα т - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:34)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mel ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
wicked ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ϟ UnKNoWN ϟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ємpτý gιяι ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا

سلام همگی

سلام امیرحسین

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:36)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبینا فرید به تو هم گیر داده ؟ D:

من باید عکس شریل ُ پا میزاشتم :|

اهمم ._.
با ماچ حل میشه ! .. :hiccp:
(25-08-2015، 9:36)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فررررید

بلدی ماچ بدی ؟ بلد نیستی دیگه ! تازه برای اینکه فرید مطمئن بشه باید عکس پاهاتو بزاری بببینه !

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Silver Sun - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:34)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا

سلام همگی

سلام.-.