انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× (/showthread.php?tid=296889)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - βάરãɲ - 11-05-2021

(11-05-2021، 14:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی  Big Grin
_
من خوبم گلم تو چطوری؟
راسی ی اصل بده کمی اشنا بشویم Big Grin

منم خوبم (:
ـــ
رومـــــــــــينــــآ هستــــــــــــــم  ...
15.16 سالــــــــة از تهــــــــــران Telegh_01
و شمـــــــــــآ؟

جوووون
منم بارانم ۱۹ گلبهار Big Grin
خیلی خوشبختم خوشگل خانوم

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - The - Rz - 11-05-2021

(11-05-2021، 15:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:45)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی چقد حقیر شدم که از بی بازیی به ماینکرفت رو آوردم
اینه زندگی من...

داش ولا اون سیستمی که تو داری من باید کلیه هامو هم بفروشم تا اونو بگیرم  Telegh_01
داش الان امتحانای نهاییه
حکومت نظامی
برم سمتش سرمو میبرن
:|

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - моои - 11-05-2021

@ÆMÆշЇÑζ
به جز حرم ی کوه  رفتیم و شاندیز و ی باغ ک مال یکی از دوستای داییم اینا بود ( داییم مشهد زندگی میکنع)
+
آره نخوردن ماهی خیلی سخته خیلی خیلی سخت:/
سیگار کع نع ولی خب دیگع واجبه شدید
ما ماهی یه بار ماهی میخوریم(چ جمله ای:/)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - shghyegh - 11-05-2021

(11-05-2021، 15:59)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم (:
ـــ
رومـــــــــــينــــآ هستــــــــــــــم  ...
15.16 سالــــــــة از تهــــــــــران Telegh_01
و شمـــــــــــآ؟

جوووون
خیلی خوشبختم خوشگل خانوم

وقتی دوستام با هم دوس شدن منو شلغم فرض کردن Dodgy 34 3

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - Mohlek - 11-05-2021

(11-05-2021، 16:03)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ولا اون سیستمی که تو داری من باید کلیه هامو هم بفروشم تا اونو بگیرم  Telegh_01
داش الان امتحانای نهاییه
حکومت نظامی
برم سمتش سرمو میبرن
والا حاجی قبل از حکومت و اینام یه Gta iv  میزدی خر کیف میشدی
فازت چیه ناموصا
برو بالا

(11-05-2021، 16:03)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش الان امتحانای نهاییه
حکومت نظامی
برم سمتش سرمو میبرن

داش؟:/
دختری؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - shghyegh - 11-05-2021

(11-05-2021، 16:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش الان امتحانای نهاییه
حکومت نظامی
برم سمتش سرمو میبرن

دختری؟

توام گیج شدی ن؟ Big Grin

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - βάરãɲ - 11-05-2021

(12-01-2021، 3:22)تک شاخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عالی بود؛حرف حقیقت
اما گذشت از عشق خیلی سخته و تنهایی بعدش
* من ب امید بهتر شدن زندم*♡

عجب چس ناله ای میکردم قبلا 3

(11-05-2021، 16:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:59)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون
خیلی خوشبختم خوشگل خانوم

وقتی دوستام با هم دوس شدن منو شلغم فرض کردن Dodgy  34 3

وا ما شکر بخوریم خواهر
تو تاج سری

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - Mohlek - 11-05-2021

(11-05-2021، 16:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش الان امتحانای نهاییه
حکومت نظامی
برم سمتش سرمو میبرن

دختری؟
به به
حاج خانوممونم که عان شد v:

ایشون حاجی جدیدتونن که به دعوت ما اومدن اینورا

(11-05-2021، 16:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختری؟

توام گیج شدی ن؟ Big Grin

والا معلوم نیTelegh_26

@z_farhad
تنکیو*_*
معنیش میشه نم نم باران

(11-05-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختری؟
به به
حاج خانوممونم که عان شد v:

ایشون حاجی جدیدتونن که به دعوت ما اومدن اینورا

چطوری باز؟
ب من نگو حاج خانوم حس مادربزرگ بم دست میدع:/
حاجی جدید؟ دوستته؟