انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جامعه ایران خیلی وقته که تیم کشی هاشو انجام داده
رسما به چپ و راست و سیاه سفید تقسیم‌ شده
با این فیلما هم فرق خاصی ایجاد نمیشه درش
فقط داغمون تازه میشه ...
یه مساله دیگه هم جنگ روایت هاعه این وسط.
هر گروهی یه روایت داره الان
ما بگیم چرا میکشن
اونا میگن چرا به اموال عمومی آسیب میزنین و مردمو میکشین
و این بحث هی ادامه پیدا میکنه تا جایی که دو‌طرف به هیچ نتیجه ای نمیرسن
اگه بحث یه موافق و مخالف ج.ا رو شنیده باشید این روزا یا اصن تحربش کرده باشید قطعا متوجه این موضوع میشید که چقد روایت دو‌ طرف ضد هم و پر چاله چولست اصلا !
الان یکی از کلمه هایی که این وسط اعتبارش رو از دست داده هم مردمه
مردم کی ان ؟
مردم اون ۱.۵ میلیون نفری ان که رویترز ( اگه اشتباه نکنم ) گزارش داد تو تهران ۱۸ دی ریختن بیرون ؟ یا مردم اون ۳ میلیون نفری ان که خبرگزاری فارس گفت تو تهران برای ج.ا ریختن بیرون ؟
خیلی این کلمه هم تو این روایت ها دست به دست میشه.
خلاصه حرفام اینه که بعد وصل شدن اینترنت همین ویدیو ها هم صرفا یه جایی لا به لای روایتای دو‌طرف گم میشن.
هوففف چقد حرف زدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:03)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره . زیاد بهش وسیله ندین از کنترل خارج میشه

نمیدونم چی میخاسم بت بگم یهو قط کردی
دوساعته دارم بش فک میکنم
فک کنم مهم بود!
سلطان حواس پرتی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:02)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بخاطر اینه ک اینهمه فسیل یهو پیداشون نشده بود تاحالا
واقن بازگشت همه بسوی فلش زیباست

اخه مثلا طرف ۱۰ سالگی اومده
الان نهایت ۲۳ سالشه
ددی چی اخه(((:
تو ۲۰ سالگی ک اکانت نساخته(((:

چیزه
امان از تاریخ عضویت
واقن میشوره مغزمو×.×

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:04)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم انگلیس اومد...
یه بنده خدایی بود تو فلش فکر کنم ساکن انگلیس بود
اشتباه نکنم اسمش آتوسایی چیزی بود
@anoosh2
چه خبر!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:02)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی به هرکی میرسی ددی ددی نگو
جو میگیره ملتو:>

من ک بودم...
تا همین یکی دو ماه پیش هم حتی تکست دارم تو انجمن
خاطره نویسی هم میکردم تو تاپیک خاطره نویسی تا همین امسال ک ی مشکلاتی پیش اومد ک نمیتونستم بنویسم

اتفاقا ماها بودیم شماها نبودید... 

(17-01-2026، 1:06)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:05)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلل الخالق
چرا اسمت انقد سریع تغییر کرد!!
تغییر نکرده بابا مهندس
این اولین ایدیم بود ساختم 2011 اون یکی دومی 2014

چرا باید دوتا اک داشته باشی
چرا یکیش بن نشده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیکتم داشی . جمع‌‌ پسرونه فرق داره . 
خوبم داداش . ماهم والا درسمون تموم شده تقریبا ، کارمم‌استادم . وضعیت طوری شده که بخوام وام بگیرم برا شروع قطعا نمتونم اقساطشو بدم . ادم‌رفتنم نیستم . متاسفانه تو شان شخصیت خودمم‌نمیبینم واسه مردم کار کنم . نشستم‌خونه بلاتکلیف . منتظرم ببینم چی میشه . 
تو چخبر داشی ؟ رفتی خبری ازت نشد دیگه

چشامی
آره هی میگفتم خدایا چرا انقدر آشناست ولی یادم نمیاد ((:
شکر که خوبی
قربونت داداش، نفسی میاد و میره
دیروز به بیتا میگفتم، اون موقع یکم زیاد درگیر شدم تو زندگیم یکم داستان ماستان داشتم، کلا رفتم تو غار تنهایی
کارم که...
چی بگم داداش مام وضعیتمون همینه تقریبا
یه کارگاهی داشتم یکی دو سالی، لوازم دکوراتیو و پراپ و صحنه واسه اتاق فرار و نمایش و اینا میساختیم، بدکی نبود داشت جون میگرفت کار و بار که جنگ شد بعدشم بازار بهم ریخت، بعدم ملکشو باید تحویل میدادم قراردادم تموم شد. دیگه مجبور شدم جمع کنم
کلا رگباری اومد پشت هم
آدم رفتنم بودم ولی دیگه زندگی خیلی دستمونو باز نذاشت 
همونجوری به قول تو بلاتکلیف نشستیم نمیدونیم چیکار کنیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:04)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم انگلیس اومد...
اسمش رومینا بود
دو سه سال پیش رفت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم انگلیس اومد...
اسمش رومینا بود
دو سه سال پیش رفت

اوه
شخص دیگه‌ای رو تگ کردم یعنی؟

(17-01-2026، 1:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک بودم...
تا همین یکی دو ماه پیش هم حتی تکست دارم تو انجمن
خاطره نویسی هم میکردم تو تاپیک خاطره نویسی تا همین امسال ک ی مشکلاتی پیش اومد ک نمیتونستم بنویسم

اتفاقا ماها بودیم شماها نبودید... 

اره
اولین باره دیدمت
و منکر ابن نمیشم ک تا قبل درگیری اصن نمیومدم×.×