انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 21-09-2013

(21-09-2013، 19:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 19:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا hمسر hای گلم من ک بین شما فرgh نزاشتم چرا مریز شدیدSadSad

تو وآسه اون کآرته شآرژ خَردی وآسه مَن نَخَریدی .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17

من ؟

من ؟

من اگ پول داشتم از ماکان نمیگرفتم khرج شمارو بدم
Big GrinBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 21-09-2013

نقل قول: دارم تو تب می سوزم حالم خیلی بده سرم داشت گیج می رفت خوردم زمین پیشونیم زخم شد :|
)):
من که صبح خوب بودم >__<
حدود ساعتای 6 دیدیم دارم از تب می سوزم >__<

تب عشقه!

نقل قول: واي<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
يکي بگه من اين گربه رو چي کار کنم؟
فعلا برم نازش کنم و بيام<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
من که توی پ.خ گفتم بهت! برو کمک کن بهش

نقل قول: این که عادیه!! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
جوک بودآ!
نقل قول: ah ah ah ah ah

khوب شد hالا>؟منم گفتم

کی hست میشناسیمش؟دghت کردی من چghد khوب انالیز میکنم؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
خوب شد صادق گفت جوک بگو!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - dangercty - 21-09-2013

(21-09-2013، 19:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 19:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا hمسر hای گلم من ک بین شما فرgh نزاشتم چرا مریز شدیدSadSad

تو وآسه اون کآرته شآرژ خَردی وآسه مَن نَخَریدی .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17

این شکلکارو از کجا میارید؟؟؟؟
تو این تاپیک خیلی از اینا دیدمUndecided

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

آره خولم شیوا ..
من برات بمیرم صادق ...
سلام خانومی که الان اومده..

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 21-09-2013

نقل قول: خوب شد صادق گفت جوک بگو!

باش باش باش منم ک ارِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - sjmmc - 21-09-2013

نقل قول: این شکلکارو از کجا میارید؟؟؟؟
تو این تاپیک خیلی از اینا دیدم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
واسه بچه ها خوب نیست!! :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

فریدددددددددددد
من برات سلام کردم سپاس نزدی؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - βΑllεяiηΑ♡ - 21-09-2013

براش اب بردم Heart

فريد خيلي کوچيکه
نميرهcry girl

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mason - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دارم تو تب می سوزم حالم خیلی بده سرم داشت گیج می رفت خوردم زمین پیشونیم زخم شد :|
)):
من که صبح خوب بودم >__<
حدود ساعتای 6 دیدیم دارم از تب می سوزم >__<

تب عشقه!
زیادی رو اصابه لامصب ):
اووففف

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - dangercty - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:05)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این شکلکارو از کجا میارید؟؟؟؟
تو این تاپیک خیلی از اینا دیدم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 17
واسه بچه ها خوب نیست!! :|

Dodgy
دستت درد نکنه دیگه
منم بچهDodgykaffe2