انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ (/showthread.php?tid=169519)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - tyjtfhdhr - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـان برم به مهناز بگم ._. ?!

|: ..!

اعوذوباالله 0_O

دختر مگه از جون خودت سیر شدی ؟ اول سر تورو میبره بعد من .

ارمیس ماله خودت . نخواستم . Big Grin

(07-09-2014، 10:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:21)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:18)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ایمــان نداره ._. !

ینی داشت |: ..!

الان نداره :> ..!

جدی ؟

چه خوب {:

آمـآر بده بینم شیطون [:
پَ مهنازچی ایمان؟!

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

پرند آرمیس رو بکن زن داییت {: واسه سینا خوبه .

رفیقم اومد دنبالم . بای بای . Big GrinAngel
عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Mᴏsᴇs - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا تایپیک دراپ اکسید من با کدوم تایپیک ادغام شد؟لینک بدع

ببین عمو .-. ..

اول ببین معنی دراپ اسید یعنی چی ..

اسید..

ول کن آوا گفت نگم‌(._. )

در هر حال ..

بدون صد در صد تاپیکت باید ادغام میشد:|

با اون تاپیک acid art آوا .-. ..

(07-09-2014، 10:33)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوداف پندار:|||||||||||||

این الان چ ربطی داشت دیقا ؟ :/

سعی کن وختی از روی بقیه اسکی میری حداقل تیکه هاشونو در مواقع مناسب استفاده کنی فرزندم ._.

با دو تا پوکر فیس شاخ نمیشی !
حس میکنی خیلی شاخی خوداف پندار؟من روشنفکرم میدونستم این چیز شعرا رو تلاوت میکنی زودتر بت گفت ک یث طاله بینی هم کرده باشم:>

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Mᴏsᴇs - 07-09-2014

بابااین امیر رو انقد اذیت نکنید>_<

گناه داره >_<

ده نفری میفتید روش:| ..

نگا امیر من یک پیشنهاد برات دارم .-. ..

(07-09-2014، 10:33)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:31)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:29)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان میکنیم ..

الان ارسالای من چندتاس ؟ :|

17 تا ._.

4 تا دیگه ._.
17 تا ؟

جون من ؟

پس چرا برا من 10 تاس ؟ :||

▬▬

بعضیا دیگه خودشونو خیلی چیز فرض کردن ..

خودش ب خز کردن معروفه بعد داره قمپز در میکنه :|

خدایا این شادی آرو ازشون نگیر !

الان با من بودی؟

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Ɗαяк Qυєєη - 07-09-2014

نقل قول: 17 تا ؟

جون من ؟

پس چرا برا من 10 تاس ؟ :||

▬▬

بعضیا دیگه خودشونو خیلی چیز فرض کردن ..

خودش ب خز کردن معروفه بعد داره قمپز در میکنه :|

خدایا این شادی آرو ازشون نگیر !
چشمام چپ میبینه •_•

برو تو کلیپ های دیدنی از آپارات تاپیک بزن :|

میگم بیا دعوا نکنیم من این اکانتامون رو دوس دارم (..*)

(07-09-2014، 10:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااین امیر رو انقد اذیت نکنید>_<

گناه داره >_<

ده نفری میفتید روش:| ..

نگا امیر من یک پیشنهاد برات دارم .-. ..

V:هوم بگو؟

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - پرستو14 - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـان برم به مهناز بگم ._. ?!

|: ..!

اعوذوباالله 0_O

دختر مگه از جون خودت سیر شدی ؟ اول سر تورو میبره بعد من .

ارمیس ماله خودت . نخواستم . Big Grin

(07-09-2014، 10:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:21)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ؟

چه خوب {:

آمـآر بده بینم شیطون [:
پَ مهنازچی ایمان؟!

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

پرند آرمیس رو بکن زن داییت {: واسه سینا خوبه .

رفیقم اومد دنبالم . بای بای . Big GrinAngel
عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>
آخه كي با اخلاق گند سينا ميتونه بسازه

حسه بروس علی رو دارم-____-تک نفری از دست ده نفر در میرفت:||||||

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:37)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمام چپ میبینه •_•

برو تو کلیپ های دیدنی از آپارات تاپیک بزن :|

میگم بیا دعوا نکنیم من این اکانتامون رو دوس دارم (..*)

کاملن واضحه گلم :|

من دعوا نکردم کِ ._.

منم دوسش دارم این اکانت رو !

حس خاصی نسبت بهش دارم :|

بابا آخه کلیپ نی -_- همش مضخرفه /:

(07-09-2014، 10:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان با من بودی؟

من نظری ندارم :|

تو ب خودت نگیر کسی ک باس ب خودش بگیره نگرفت دادا !