انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:40)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ول کنینش
نه قصد داره نه خواستگار (شوخی)

با من از این شوخیا نکنین ! -_-

سر و کله تو ُ علی ( همون کرمو ) و به هم میکوبونمـا ! -__- :|

با علی میبندیمت با ماهیتابت میزنیمت 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوپر من وارد میشود :|
bathtime

اهورا زشته O_O

:| سلام ._.

میگم تو با کامپیوترمـ ایسنتا میای دیگه نه ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ρѕуcнσραтн - 20-07-2015

درود ..

.
.
.

الکی مثلا من یِـ مدیر خَفَنَم :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 20-07-2015

سلام علی سلام مدینه..
من موندم ما تا پامون ب فلش میرسه همه با شخصیت میشیم بعد اونوخت بیرون از اینجا ی مشت ادم بی فرهنگ و داغون  Big Grin
خیلی باحالین دمتون._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Apathetic - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:32)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم تا اخرای زمستون مدیر بودم :|

مگه من گفتم تا کِی مدیر بودی ؟
فک کنم یادمه تو رو .. زمانیکه مدیر بودی منم مدیر بودم ._.
اون موقع یه چیزی میخواستم همش بهت بگم هیچچ وخت نمیشد . الانم دیگه مهم نیست ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - bOoOoOy - 20-07-2015

ای دی اینستا...ali78fz 

فالو کنید پلیز..

غزل بحثو عوض کرد ضایه نشی الهی قربونت برم.. ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Aiden Pearce - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:45)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی سلام مدینه..
من موندم ما تا پامون ب فلش میرسه همه با شخصیت میشیم بعد اونوخت بیرون از اینجا ی مشت ادم بی فرهنگ و داغون  Big Grin
خیلی باحالین دمتون._.

منظورت تلگرامه نه ؟  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوپر من وارد میشود :|
bathtime

اهورا زشته O_O

:| سلام ._.

میگم تو با کامپیوترمـ ایسنتا میای دیگه نه ؟ :|

اهورا کجاش زشته؟ Big Grin
ن معمولا با موبایل میرم..

(20-07-2015، 23:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:45)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی سلام مدینه..
خیلی باحالین دمتون._.

منظورت تلگرامه نه ؟  Big Grin

+ دنیای واقعی :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 20-07-2015

(20-07-2015، 23:42)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:33)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتبا میبینی داریم در مورده توافق هسته ای میحرفیم.. :||

درسته باهاش بهمـ زدم ولی بازمـ تو همچین حقی نداری -_-

نمکدون !  
هه بهم زدی ؟ Big Grin

آره آره -_-

من قصد ازدواج ندارم:|
جوووون... :||

ب منم میگف عشقم... Smile)))
منم با پاری بودم اون موقع اووه ی سال پیش بیچاره چ زجری کشید
هروز منو با یکی میدید.. Sad
آرینم دوست نداش من با پسرا حرف بزنم ._.
(20-07-2015، 23:44)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:40)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ول کنینش

کرمو...؟!!
ی روز میگف عشقم..تف تو این عشقا..
-_-
(20-07-2015، 23:44)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ول کنینش

علی 2 ؟
علی 3 :||| !
(20-07-2015، 23:45)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ول کنینش

با علی میبندیمت با ماهیتابت میزنیمت 
زر نزن ! -_-
تو قطعا دلت واسه ماهیتابه های من تنگ شده ؟ گشادش کنم ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Aiden Pearce - 20-07-2015

علی 3 کیه ؟  :N56: