انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 10-05-2026

(10-05-2026، 10:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 10:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکنی چرا به این روز گرفتار شدیم؟ افرین به خاطر حضور همین نکبت هاس^_^
(محل کار رو شاید بشه توجیه کرد الیته)

نکبت برای زمان کوی دانشگاه سال 78 بود، برای سال 88 بود
الان خیلی از نکبت گذشتن

انقدی ک از سران ضربه میخوریم، از خودیا میخوریم
ایران درست شه ایرانی قرن ها طول میکشه تا درست شه

(10-05-2026، 10:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاوه بر این ها که فرمودی، بحث اینه که اون 2 تومن خرج چندتا گلوله جدید میشه که باهاش کودک بکشن؟ پول چند نفر مزدور میشه که بچه زیر سن قانونی تو زندان تجاوز گروهی کنن؟

ن عزیزم این پولا سرمایه اس برای جیب اقازاده ها
برای موارد دیگه ای ک گفتی هستن دوستانی ک هزینشون یه دبه روغنه، هزینه بردار نیست انچنان 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 10-05-2026

(10-05-2026، 10:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خیلی از نکبت گذشتن

به نظر من تا قرن ها هم درست نمیشه
یکی باید به قدرت برسه که حداقل برای قرن اول فقط بکشه، هر کس که هر خلافی کرد، حتی کوچیک ترین خلاف ها، کشته بشه که هر چی از این حرامزاده ها مونده یا کشته بشن یا بعد از یک قرن خودشون توی ادرار خودشون از ترس جون بدن

(10-05-2026، 10:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خیلی از نکبت گذشتن

علاوه بر این ها که فرمودی، بحث اینه که اون 2 تومن خرج چندتا گلوله جدید میشه که باهاش کودک بکشن؟ پول چند نفر مزدور میشه که بچه زیر سن قانونی تو زندان تجاوز گروهی کنن؟

ن عزیزم این پولا سرمایه اس برای جیب اقازاده ها
برای موارد دیگه ای ک گفتی هستن دوستانی ک هزینشون یه دبه روغنه، هزینه بردار نیست انچنان 

الان که اینقدر زیاد شدن که حتی دیگه دبه روغن هم نمیدن، فقط بهشون چایی و هندونه میدن

حرص نخوریم روزمون خراب تر نشه dit

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - پسر زیبا - 10-05-2026

(10-05-2026، 10:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 10:37)پسر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفت قراره فلش خور بسته بشه 

گیگی 300 هزار تومن میفروشن
اقاصابر
+
بحث پولشم نیست بحث تن به خفت دادنه .سواری دادنه
علتش نگفت چرا و چه زمانی؟

(10-05-2026، 10:50)پسر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 10:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقاصابر
+
بحث پولشم نیست بحث تن به خفت دادنه .سواری دادنه

زمانش ک بعد وصل شدن نت
علتشم هزینه بالاش

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 10-05-2026

(10-05-2026، 10:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص که نه ولی خب چه کنیم
از هم صحبتی باهات لذت بردم شقایق خانوم 6 الی 26 ساله Big Grin

(10-05-2026، 10:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 10:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرص که نه ولی خب چه کنیم
از هم صحبتی باهات لذت بردم شقایق خانوم 6 الی 26 ساله  Big Grin

ما بیشتر اقا افشین 4xv

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

شب میرن تو خیابون جاوید جاوید میکنن روز میرن موکب سپاه چایی نذری میخورن 
فراخوان بعدی هم قراره با سیمکارت پرو متوجهش بشن لابد

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - پسر زیبا - 10-05-2026

(10-05-2026، 10:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 10:50)پسر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمانش ک بعد وصل شدن نت
علتشم هزینه بالاش

تا حالا انقدر خوشحال نیستم که نت قطعه....

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 10-05-2026

(10-05-2026، 7:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی کشور گشایی میکنی پس؟

آره بابا، ثانیه ای قیمتا میره بالا و واقعاً آدم شوک میشه.

خوبم داداش شکر 
دیگه از انتظار برای بهبود شرایط دست برداشتم و پرواز کردم به سمت زندگی fly2
باید اذوقه ی جنگ‌رو محیا کنم جاسوس هام خبرشو بهم بدن بعد شروع میکنم
جرعت خرید چیزی بجز خوراکی ندارم دیگه 
کار خیلی خوبی کردی . زندگی قشنگ تر نشد ؟

(09-05-2026، 22:39)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضمه به ضم عالیهه Telegh_01
رشتت چیه خودت؟
ببین یه بار یه شکایتی کردم بعد برام ابلاغیه اومد انقدر نامفهوم بود فکر کردم اون طرف از من شکایت کرده ((: نگو شکواییه خودم بوده 
ارشد مکانیک دارم و فنی کارم . ولی هنوز خطرناکم  Telegh_00

آره کسی زیاد نخونده باشه اینارو متوجه نمیشه خب حق داشتی، اینجور موقع ها better call me
عهههه خب پس رشتت میاد بهت Smile)