انجمن های تخصصی  فلش خور
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } (/showthread.php?tid=72989)

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - KᏙ¥றᏙƝ - 12-12-2013

عرضه ندارید که بهتون سلام بگمDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - ჯ Simón BóLIvaЯჯ - 12-12-2013

(12-12-2013، 11:43)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هیچی صابر یه لحظه اومد تو گ.آ اینام .. =))
خیلی خنده داره ..
و تاسف بار ..
دافـــظ ایمان

اوپس الان باید گفت چ جوگیر یادتون باشۀ کجایید و اختیاراتتون چقدره زیاد خودتونو بزرگ نبینید گلم ما یادمون هست
هرکس یه عقایدی داره دخدر جون (:
یکی باس به اطرافیانش وصل باشه برسه به بالاها یکی نَ خودش اون قد عرضه داره به اون بالاها برسه اینجاهاس که تفاوتا روشن میشه (:
آره عزیز

حد و حدود خودتو بدون!!

اهان تو عرضه داري!!

شيوا ابجي نداره؟؟؟Dodgy

این احسان و آوا درست نمیشن یه کتک حسابی میخوان:cool:

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - τοxικ - 12-12-2013

مهرداد شادي راس ميگه از كجا ميشناسيش؟؟؟Big Grin

پسرعمومهDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 12-12-2013

(12-12-2013، 11:41)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:36)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکس یه سوال داشتم:
«کدام ماده در هوا کره به صورت عنصری یافت میشود؟»
1)02 

2)N2 

3)A2

4) هر سه مورد...

من زدم هر سه مورد ازم ایراد گرفتن چرا؟

من جای تو بودم این کارو نمیکردم چون a2 اصلا عنصر نیست
یا گزینه 1 یا گزینه 2 باید باشهAngel
اگه؟A2 عنصر نیس لابد لافه...

خو عنصرع دیه عیزم...مث اینکه بگی ما آدم نیستیم سیاره هستیم!والاه

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - melodi+ - 12-12-2013

(12-12-2013، 11:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هیچی صابر یه لحظه اومد تو گ.آ اینام .. =))
خیلی خنده داره ..
و تاسف بار ..
دافـــظ ایمان

اوپس الان باید گفت چ جوگیر یادتون باشۀ کجایید و اختیاراتتون چقدره زیاد خودتونو بزرگ نبینید گلم ما یادمون هست
هرکس یه عقایدی داره دخدر جون (:
یکی باس به اطرافیانش وصل باشه برسه به بالاها یکی نَ خودش اون قد عرضه داره به اون بالاها برسه اینجاهاس که تفاوتا روشن میشه (:
آره عزیز

ن دیگ ببین عقایدت ......پوف دیگ انغدر دروغ گفتید ک ادم میمونۀ کدومو باور کنۀ !
دیگ دیگ ما اینیم ن ک شما اسلا ب اطرافیانتون وسل نیستید فعلانم ک اختیاراتتون بیشتر از من نیست گلم فغط رنگتون بنفشۀ
آره شما استادی =))
آموزش زبان میدی !
در حد بیسیکمشم گیر می کنی !
تایپ کردنتم که اینه !
من رنگمم آبی باشه با هیچ فرقی ندارم (:
شـما بشبن تو نت سعی کن گنده بازی در بیاری و دنبال پیشرفت تو فلشخور باشی =)
عجب آدمه خفنی هسی ! آدم خفن نتی .. یا فلشخوری .. اون قد بیکار هسی که وقتتو صرف پیشرفت تو نت میکنی .. تویی که ادعا داری از همه بزرگتری باس فعلا دنبال چیدن پایه های زندگیت باشی نه تو نت با یه پسر بجه باشی و دنبال خاله زنک بازی بگردی و بخوای مدیر بشی تا واسه بقیه شاخ بازی در بیاری (:
امیدوارم به مقامای خیلی بالایی برسی و تو زندگی نتیت خیلی خیلی موفق باشی گلم

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - Apathetic - 12-12-2013

(12-12-2013، 11:47)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگوع ! .. Dodgy

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - τοxικ - 12-12-2013

اينم بگم!!

تو هم با كمك سلطانو سروش و ارمينا و...

امدي!!

يه جور ميگه عرضه دارم انگار يه نفري در مقابل قوم مغول وايسادهDodgyDodgy

ایول ب ملودی

(12-12-2013، 11:48)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:47)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگوع ! .. Dodgy

مگه من باتوشوخی دارممممممممممDodgyDodgyDodgy

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - melodi+ - 12-12-2013

(12-12-2013، 11:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرکنم گفتم درودDodgyDodgyDodgy
سـلام :|
تو چرا کل پروفایلتو مثل محمد کردی؟ :|