انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ (/showthread.php?tid=169519)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - CTG - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـان برم به مهناز بگم ._. ?!

|: ..!

اعوذوباالله 0_O

دختر مگه از جون خودت سیر شدی ؟ اول سر تورو میبره بعد من .

ارمیس ماله خودت . نخواستم . Big Grin

(07-09-2014، 10:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:21)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ؟

چه خوب {:

آمـآر بده بینم شیطون [:
پَ مهنازچی ایمان؟!

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

پرند آرمیس رو بکن زن داییت {: واسه سینا خوبه .

رفیقم اومد دنبالم . بای بای . Big GrinAngel
عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>
تو دیه خیلی پرتی..!
-_-

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Ɗαяк Qυєєη - 07-09-2014

نقل قول: حس میکنی خیلی شاخی خوداف پندار؟من روشنفکرم میدونستم این چیز شعرا رو تلاوت میکنی زودتر بت گفت ک یث طاله بینی هم کرده باشم:>

آقای روش عن فکر واقعا نمیتونم فازت رو درک کنم :/

فقد واقعا میخوام زودتر خوب شی ._.

ی دور فک کن ببین چی میگی اول بعدش واس ما چیز شر تلاوت کن :|

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - tyjtfhdhr - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:39)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:37)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمام چپ میبینه •_•

برو تو کلیپ های دیدنی از آپارات تاپیک بزن :|

میگم بیا دعوا نکنیم من این اکانتامون رو دوس دارم (..*)

کاملن واضحه گلم :|

من دعوا نکردم کِ ._.

منم دوسش دارم این اکانت رو !

حس خاصی نسبت بهش دارم :|

بابا آخه کلیپ نی -_- همش مضخرفه /:

(07-09-2014، 10:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان با من بودی؟

من نظری ندارم :|

تو ب خودت نگیر کسی ک باس ب خودش بگیره نگرفت دادا !

اها اوهوم

(07-09-2014، 10:38)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعوذوباالله 0_O

(07-09-2014، 10:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ مهنازچی ایمان؟!

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

آخه كي با اخلاق گند سينا ميتونه بسازه
من از ادمه خزی مث تو بدم میاد نه دیگران

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ - 07-09-2014

سینا ؟ ..

Ɗαяк Qυєєη : ج پ.خ رو بده :|

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Mᴏsᴇs - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااین امیر رو انقد اذیت نکنید>_<

گناه داره >_<

ده نفری میفتید روش:| ..

نگا امیر من یک پیشنهاد برات دارم .-. ..

V:هوم بگو؟

نگا میگم بیا ی فرقه بزن..

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

اسمش میتونی بزاری فرقه خزیه یا مثلا خزلوژی .-.

(07-09-2014، 10:42)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا ؟ ..
بلع؟!
شما؟!

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Ɗαяк Qυєєη - 07-09-2014

نقل قول: کاملن واضحه گلم :|

من دعوا نکردم کِ ._.

منم دوسش دارم این اکانت رو !

حس خاصی نسبت بهش دارم :|

بابا آخه کلیپ نی -_- همش مضخرفه /:
آخ جون عینکی میشم ^_^

منم !

پوفف خو برو نظر چرت و پرت بده زود 21 بشه دیگه >_<

(07-09-2014، 10:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااین امیر رو انقد اذیت نکنید>_<

گناه داره >_<

ده نفری میفتید روش:| ..

نگا امیر من یک پیشنهاد برات دارم .-. ..
ده نفر کجا بوده ؟ :|

من ک بهش کاری ندارم خودش ب پ و پام میپیچه :/

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - tyjtfhdhr - 07-09-2014

(07-09-2014، 10:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعوذوباالله 0_O

پَ مهنازچی ایمان؟!

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

تو دیه خیلی پرتی..!
-_-
شوخی کردم:V
(07-09-2014، 10:40)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حس میکنی خیلی شاخی خوداف پندار؟من روشنفکرم میدونستم این چیز شعرا رو تلاوت میکنی زودتر بت گفت ک یث طاله بینی هم کرده باشم:>

آقای روش عن فکر واقعا نمیتونم فازت رو درک کنم :/

فقد واقعا میخوام زودتر خوب شی ._.

ی دور فک کن ببین چی میگی اول بعدش واس ما چیز شر تلاوت کن :|
من الان کمتری ک میتونم بت بزن اینه ک در جمله ای نختصر کل خاندان عزیزتو یکی یکی بیارم جلو چشاتپس plzهیسسسسسسسسسسسسسسسسسس

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - amir.sh - 07-09-2014

سلام بکس