RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Faust - 12-03-2026
(12-03-2026، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلاصه یه عمر مامان بابامونو مسخره میکردیم
شدیم بدتر از اونا
یه چیز فاجعه بهت بگم
من حتی زانو دردم دارم از پله نمیتونم بالا برم (((((:
عه وا چرا؟ ._.
حدس میزدم ورزش میکنی این ی قلم مشکلو نداری حداقل
جوری که من ورزش کردنم رو جاررر زدم
عالم و آدم خبر دارن
و همش از ذوقمههه ((:
ولی خب نه ، از قبل درد میکرد حس میکنم بخاطر طبیعت گردی و تپه نوردی باشه !!
چون وزنم رو میذاشتم رو زانوی چپم اون درد میکرد.
و الان تو ورزشم یکم اذیتم میکنه ):
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - فرنودِ بن گیومرث - 12-03-2026
(12-03-2026، 23:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین الان هاستم باز شد (((:
آره (((: از نزدیک ندیدمشون ولی میشناسند من رو. باباش هم غیرمستقیم باهام حرف زد یک بار سر سایت شرکتش. اصلا بار اولی که گل فرستادم براش جمعه بود و باباش گل رو تحویل گرفت از پیک (((:
وای آش! دلم آش با یه عالمه کشک خواست!
تنها جایی که ترش بودن یه غذا رو دوست دارم فکر کنم توی آشه.
نوش جونت کار خیلی خوبی کردی!
شبت چطوره؟ آرومه؟
ببین عزیزم ، همین که گفتم مشکلت حل شد
حالا شیرینی نمیدی به ما؟ :>
ای جانم .. خداروشکر که همه چیز خوبه ، امیدوارم که همیشه شاد و خوشبخت باشید در کنار هم.
و اینکه
کی قصد داری مزدوج شی؟ :>
جات سبز ، چون چند روز پیش خونده بودم حرفتو اتفاقا از همون اولش یادت افتادم .
خداروشکر خوبه .
داشتم کم کم میخوابیدم که مجبور شدم یکی از دوستامو که برای هزارو شونصدمین بار کات کرده ( با یک شخص )
دلداری بدم ((:
ولی امشب به شکل بدی همهچیز برام کنده. (بجز فلشخور)
والله فعلا که خیلی زوده. تازه ۲۲ سالمه و اون ۲۳ ((((:::
با بخش (با یک شخص) خیلی خندیدم. امیدوارم که بتونی صبور بمونی.
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - saba 3 - 13-03-2026
(12-03-2026، 23:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااااااایییییییییییی((((=
منم دقیقا کنارتم((=
امروز ی نصف لیوان شیر کاکائو خوردم با ی کیک کوچیک تا دو ساعت حالت تهوع داشتم/=
خلاصه یه عمر مامان بابامونو مسخره میکردیم
شدیم بدتر از اونا
یه چیز فاجعه بهت بگم
من حتی زانو دردم دارم از پله نمیتونم بالا برم (((((:
(12-03-2026، 23:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روغن روزماری؟
انشالله
ممنونم از راهنماییت عزیزدلم
بستنی به طبع سرت داره.
گرمه یا سرد؟
(12-03-2026، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم اینجوری شدم نمیتونم شیرینی تنها بخورم در صورتی ک قبلا تنها میخوردم ک مزش خراب نشه .زود پیر شدم.gif)
واای فکر میکردم تنها من اینطوری شدم (((:
منم همین دیگه
عاشق این بودم خامه رو به تنهایی بخورم.
الان حالم بد میشههه.
(12-03-2026، 23:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیشب ۲ ساعت خوابیدم و ۸ صبح پاشدم رفتم سر کار بعد ۱۳ روز. ساعت ۴ رسیدم همون رو خوابیدم تا ۸ شب (((:
دیگه بعدشم پیش زنم بودم الانم نشستم پشت سیستم گرم شم کار کنم تازه!
زندگیم روی هواست.
ای وای
پشتت باد خورده و سخت بود برات، درک میکنم ؛ خسته نباشی
حنا جون حالش خوبه؟
گرم
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Emmɑ - 13-03-2026
(12-03-2026، 22:57)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فیتو دارم
ریزش حل شده
راجع به پریورین بهت پیام میدم
یه روش دیگه هم هست
قتل بدخواها
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Faust - 13-03-2026
(12-03-2026، 23:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین عزیزم ، همین که گفتم مشکلت حل شد
حالا شیرینی نمیدی به ما؟ :>
ای جانم .. خداروشکر که همه چیز خوبه ، امیدوارم که همیشه شاد و خوشبخت باشید در کنار هم.
و اینکه
کی قصد داری مزدوج شی؟ :>
جات سبز ، چون چند روز پیش خونده بودم حرفتو اتفاقا از همون اولش یادت افتادم .
خداروشکر خوبه .
داشتم کم کم میخوابیدم که مجبور شدم یکی از دوستامو که برای هزارو شونصدمین بار کات کرده ( با یک شخص )
دلداری بدم ((:
ولی امشب به شکل بدی همهچیز برام کنده. (بجز فلشخور)
والله فعلا که خیلی زوده. تازه ۲۲ سالمه و اون ۲۳ ((((:::
با بخش (با یک شخص) خیلی خندیدم. امیدوارم که بتونی صبور بمونی. 
برو به کارات برس عقب نمونی.
نکتهاش همین بود . و اینکه دیگه نمیدونم چی باید بگم که رها کنه (((:
همون صبر که تو گفتی.
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Berserk - 13-03-2026
(12-03-2026، 23:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه وا چرا؟ ._.
عالم و آدم خبر دارن
و همش از ذوقمههه ((:
عی وای
مواظبت کن بدتر نشه
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - BIG-DARK - 13-03-2026
(13-03-2026، 0:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 23:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عالم و آدم خبر دارن
و همش از ذوقمههه ((:
عی وای
مواظبت کن بدتر نشه
غیر اینکه 7777 تا سپاس داری
1111 تا هم موضوع داری
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - saba 3 - 13-03-2026
عه وا چرا؟ ._.
عالم و آدم خبر دارن
و همش از ذوقمههه ((:
خیلی خوبه
اتفاقا منم از اشتیاقتون برای ورزش انگیزه گرفتم و روزهام بیشتر کردم و کیفیت تمرین بردم بالا (:
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Emmɑ - 13-03-2026
(12-03-2026، 23:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صبا مکمل های عجیب غریب نمیخواد بخوری.
وااا
وااااااا
وااااااااا
بازم بهم برخورد ):
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - هلی - 13-03-2026
(12-03-2026، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 22:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رها همه تکراری شدیم برای هم دیگه 
دلت میاد به من بگی تکراری؟ 
جدی چی سر ما اومده؟
انگار نه انگار چندین سال پیش هر روز چندین ساعت باهم حرف میزدیم
و اصلاً خسته نمیشدیم !!
بزرگسالی اینه هااا (((:
(12-03-2026، 22:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارهه
عه حواسم نبود )):
ذوق زده شدم حق بده
خیلی بدییی 
(12-03-2026، 22:22)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره چون یهو چن سالم نبودم یکی دو بار فقط انلاین شدم
خلاصه غمگینم از اینکه یادم نیست
کجا بودی؟تهرانی یا شمال؟چیکارا میکنی؟
اشکال نداره طبیعیه.
الان که تو این شرایط شمالیم.
هیچ روزارو میگذرونیم تموم شن ):
شما چی؟
منم شمالم همشهری شقایقم
تا ببینم ایشالله از مهر باز راهی کجا میشم و ادامه زندگیم کجاس
(12-03-2026، 22:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-03-2026، 21:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها من حافظم واقعا داغونه یا حس میکنم ی بخشی از زندگیم از مغزم ریست شده
مثلا medusa و رها سال ۲۰۱۶من بهشون اینجا درخواست دوستی دادم
رها مثلا باهاش چت دارم
با پارسا کلی چت میکردم
با فاطیما حتی چت دارم ک قبلا شماره تماسشم داشتم و اس ام اس میدادیم بهم
و الان کلا ی چیز محو و مبهم تو ذهنمه و این واقعا کلافم داره میکنه.نمیدونم اصلا انگار میشناسی ی سری ادمو ولی هیچی ازشون یادت نمیاد عصبیم میکنه
من رو شاید با اسم "صنم" یادت باشه عزیزم.
ارررره صنم اشناتره
|