انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× (/showthread.php?tid=296945)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - єη∂ℓєѕѕღ - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:04)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشح ناوار
امتحان نجوریدی؟
درس اوخیسان؟

گده 2 داناسی غلطیدی
یوخ بابا من هاواخ درس اوخیرن اخی

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ▪неизвестный▪ - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:02)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میبینم یه خمپاره سر و تهشو هم میاره (:
+حاجی ناموسا اصل آرکتیک مانکی رو ول کردی چسبیدی به کاور؟ (":
@*Aɴѕel*
سلیقه خوبی نداره ,نمیدونم به کی رفته
اواتارش خیلی خنده داره خیخی

این دیگه خیلی ظلم شد یکم ملایم کن (:

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Emmɑ - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:07)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان نجوریدی؟
درس اوخیسان؟

گده 2 داناسی غلطیدی
قیز شوخلوخ دییرااا گجه لر اوتی قشح اوخی سورا پشمان اولارسان
من اوخیرام.-.

(17-05-2021، 16:09)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه خوبی نداره ,نمیدونم به کی رفته
اواتارش خیلی خنده داره خیخی

من ظالمم.-.

(17-05-2021، 16:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:07)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گده 2 داناسی غلطیدی
من اوخیرام.-.

(17-05-2021، 16:09)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ظالمم.-.

بیلدیم دا

اه گیز حوصلم یوخ
افرین Sad

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - моои - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 15:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلی من برا دینی نمونه سوال نهایی نخوندم ولی بچهه ها ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ رو خونده بودن گفتن بیشتر سوالا از همونا بود(=
تنکیو از راهنمایی هات بانو^^
اره خدایی تاثیر داره من خودم اینکارو کردم هم استرسم کم شد هم با آشنا شدم با مدل سوالا
قربونت دخملم موفق باشی ☆_☆

سپاس مامی ژان^^

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - *Aɴѕel* - 17-05-2021

ارمی وقتی که صفحه چتمونو پخش کردم حالیت میشه:v

هخخخخخحح:v

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Волшебник - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوه عزیزم بفرست ببینم v:

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Emmɑ - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاردان بیلدین ؟
من اوخیرام.-.

بیلدیم دا

اه گیز حوصلم یوخ
افرین  Sad
کیم منیم قیزیمی ناراحات الیب؟):
الله خیر السین
تنبلیو بزار کنار دختر.منم حوصله ندارم اما بعدا خودت پشیمون میشی .-.

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - моои - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:12)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوه عزیزم بفرست ببینم v:

تا اونجایی ک من متوجه شدم ایشون خواهرتونه نه نوه تون:/
#محض اطلاع

Big Grin درس
هن
گیز رل زاد ورمیپسان