انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 02-03-2026

(02-03-2026، 18:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا کی وصله؟
خسته شدم از این اخبار کذب

تا چند دقیقه پیش وصل بودم
خامنه‌ای، خانمش، دخترش، نوه دختریش (دختر هدی) که نوه گلپایگانی هم بود، پسر و زن مجتبی از دنیا رفتند
سپاه هم میگن گرفته عمان، دوبی، .... گرفته زده
کشورهای حاشیه خلیج فارس هم گفتن به سادگی رد نخواهیم شد و ایران باید جواب بده
کلا هم تونستن چهارتا امریکایی کشتن((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 18:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین‌ موقعیت مکانی چقدر تاثیر داره ؟ اینجا ازین خبرا نیست
اینجا تو دوسال اخیر سه تا پسر بهم پیشنهاد دادن فقط . 

بچگییی (((:
تو داری اونجا حروم میشی.

لوکیشن تاثیرداره ولی خب مثلاً همون شهر خودتون جای سفره‌خونه بری یه کافه بیشتر نتیجه میگیری.
که مخالفی با کافه من چیکار کنم دیگه.

حداقل برو دور دور.
اره خودمم مقصرم . 
تو دور دور ها یه سری جاها خاص هست که همه تو همن . وقتی میرم لا به لاشون یه حس بی ارزشی بهم دست میده نمیدونم میفهمی یا نه . 
ازم‌گذشته احساس میکنم . باید برم دنبال زن 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 02-03-2026

ظاهرا قرارگاه ثارالله هم فکر کنم زدند

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

(02-03-2026، 18:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطلب جالب پیدا نکردم

جات خالی دیروز به عرزشی های خوابگاه ریدم البته نریدم انقدر حرصی ان که نمیفهمن چی میگن میخوان دفاع کنن هی گل به خودی میزنن
بعد دیگه بیخیال شدم اینا جاسوسای حراستن دهنمونو سرویس میکنن به اندازه کافی تلگرام از خجالتشون دراومدیم فعلا حس ازادی دارن ((((:

اره متاسفانه اینم هست
باز بگم دلیل اینکه دکترا ثبت نام نمیکنم مهدی میاد میگه بهونه (((((:
اون لحظه هایی که میگن وطن فروش فشار تو چهرشون عالیه (((:
مثله این سه تا پیام :
(ذات وطن فروش هم خوردن گوشت و خون هم وطنشه و زر مفت زدن)
(افسوس که بعضی از وطن فروشان نمیخواهند این را قبول کنند)
(حقیقت انقد واضح و روشنه که حتی دیگه بحث با وطن فروش و نادانان هیچ فایده ای نداره
حقیقت انقد واضحه که کافیه خودت پاشی بری بیرون ببینی چه خبره ...
چیزی نمیشه گفت دیگه فقط میشه دعا کرد برا یسری افراد ? )

خیلی خوبه((:

(02-03-2026، 18:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی قبول کن یکنواختی حوصله سر بره
ن نت هست ن میشه بیرون رفت
یه سیلی میزنه اینجا
طرف رفت برکت برگشت

آره منم حوصلم خیلی سر میره 
فقط باید با دوستات یه جا جمع شید دور هم بگید بخندید

دوستامم اومدن شمال زنگ زدن بریم کافه ای جایی
دعوتشون کردم بیان شب نشینی دور هم باشیم
اینطوری بهتره باز.

اره بهترین‌کار همینه ولی خب سعی کن زیاد بیرون نری چون هیچ تضمینی نیست ک به شمال حمله نکنن

(02-03-2026، 18:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین‌ موقعیت مکانی چقدر تاثیر داره ؟ اینجا ازین خبرا نیست
اینجا تو دوسال اخیر سه تا پسر بهم پیشنهاد دادن فقط . 

ایشالا که یه طرفه بوده، اگه اونام ۵۰/۵۰ بوده باشه واقعا ناراحت کنندست
آدم دلش میگیره ((:
نه داداش یه طرفه بوده 
حاجی پسره .. وااای ((: روی نمیشه بگم اینجا بزار تلگرام وصل شد بهت میگم . انقدرو بهت بگم از لحاظ بدن و ناز و ادا از ۹۰ درصد دخترا شهر سرتر بود ((: 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 02-03-2026

بچه ها کاخ گلستان رو زدن ...

من برای آثار باستانیمون خیلی نگرانم .. خیلی زیاد ..

cry girl

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 02-03-2026

(02-03-2026، 18:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا کی وصله؟
خسته شدم از این اخبار کذب

تا چند دقیقه پیش وصل بودم
خامنه‌ای، خانمش، دخترش، نوه دختریش (دختر هدی) که نوه گلپایگانی هم بود، پسر و زن مجتبی از دنیا رفتند
سپاه هم میگن گرفته عمان، دوبی، .... گرفته زده
کشورهای حاشیه خلیج فارس هم گفتن به سادگی رد نخواهیم شد و ایران باید جواب بده
کلا هم تونستن چهارتا امریکایی کشتن((:

اوضاع ایران بدتره یا امریکا؟
چون توی ایتا نوشته بود ترامپ گفته از حمله کوبنده ایران غافلگیر شدیم :|

(02-03-2026، 18:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لحظه هایی که میگن وطن فروش فشار تو چهرشون عالیه (((:
مثله این سه تا پیام :
(ذات وطن فروش هم خوردن گوشت و خون هم وطنشه و زر مفت زدن)
(افسوس که بعضی از وطن فروشان نمیخواهند این را قبول کنند)
(حقیقت انقد واضح و روشنه که حتی دیگه بحث با وطن فروش و نادانان هیچ فایده ای نداره
حقیقت انقد واضحه که کافیه خودت پاشی بری بیرون ببینی چه خبره ...
چیزی نمیشه گفت دیگه  فقط میشه دعا کرد برا یسری افراد ? )

خیلی خوبه((:

(02-03-2026، 18:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره منم حوصلم خیلی سر میره 
فقط باید با دوستات یه جا جمع شید دور هم بگید بخندید

دوستامم اومدن شمال زنگ زدن بریم کافه ای جایی
دعوتشون کردم بیان شب نشینی دور هم باشیم
اینطوری بهتره باز.

اره بهترین‌کار همینه ولی خب سعی کن زیاد بیرون نری چون هیچ تضمینی نیست ک به شمال حمله نکنن
امروز یکی تو ایتا این جمله رو گفت 
ایران دموکرات ترین کشور دنیاست ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 02-03-2026

(02-03-2026، 18:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه داداش یه طرفه بوده 
حاجی پسره .. وااای ((: روی نمیشه بگم اینجا بزار تلگرام وصل شد بهت میگم . انقدرو بهت بگم از لحاظ بدن و ناز و ادا از ۹۰ درصد دخترا شهر سرتر بود ((: 

وای وای دیدم از اینا (((((:
میبینی پدرسگ انقدر زنانست که احساس داداشی بودن میکنی با دخترا  Telegh_01
واقعا موارد عجیبین

(02-03-2026، 18:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 18:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه داداش یه طرفه بوده 

وای وای دیدم از اینا (((((:
میبینی پدرسگ انقدر زنانست که احساس داداشی بودن میکنی با دخترا  Telegh_01
واقعا موارد عجیبین
یکیشون ارایشم میکرد تازه !! ولش کن بحث قشنگی نیست حاجی ((: