انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ (/showthread.php?tid=291382)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - *Aɴѕel* - 22-11-2020

@sclvrFox
ممد خیر سرت مدیری
ببین این کاربر جدیده فیک کیه.-.!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - م‍حمّد - 22-11-2020

امروز امتحان زبان داشتم (: تا اومدم بدم وقتش تموم شد (:
درود به معلممون (:

@Helen.
اسم چن تا از بچه های قدیمیو بگو(:!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-11-2020

(22-11-2020، 12:03)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود به معلممون (:
چقدر زیبا(:
احساس می کنم از خوشحالی میخوای سرتو بکوبونی به دیوار!

(22-11-2020، 12:03)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
ممد خیر سرت مدیری

فک نکنم فیک باشه.
@Helen.
خوش برگشتی (:

(22-11-2020، 12:05)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 12:03)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
ممد خیر سرت مدیری

فک نکنم فیک باشه.
@Helen.
خوش برگشتی (:

زارت.-.

خیلی خدایی بد برخورد کردم:|

(22-11-2020، 12:04)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 12:03)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود به معلممون (:
چقدر زیبا(:

دقیقا. ساعت ۸ پاشدم بخاطر امتحان ندادن فقط  Smile
نصف بیشتر کلاس صفر میگیره  Smile

(22-11-2020، 12:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 12:05)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم فیک باشه.
@Helen.
خوش برگشتی (:

زارت.-.

خیلی خدایی بد برخورد کردم:|

اتفاق خاصیم نیوفتاده حالا. گفتین امیده، گفت نه.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-11-2020

(22-11-2020، 12:06)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 12:04)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر زیبا(:

دقیقا. ساعت ۸ پاشدم بخاطر امتحان ندادن فقط  Smile
نصف بیشتر کلاس صفر میگیره  Smile
همین ۲۰ دقیقه پیش اولین امتحانو دادم||||:
چرا باید تو کلاس انلاین مقنعه سر کنیم._____.
بخاطر یه تماس تصویری که معلوم نی بگیریم یا نه(((:
خدایا منو گاو کن(((((((((((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - shghyegh - 22-11-2020

(22-11-2020، 11:41)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2020، 11:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عااغااا من بودم وقتی اون جوجه ها اینجا اکانت زدنTelegh_01

اکای...
اصل؟

عیی بابا کامل حرف بزن بدم میاد Angry Confused

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - جاویدم - 22-11-2020

(21-11-2020، 21:27):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2020، 21:23)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر بزن جوون

حاجی فقط به خاطر اینکه ارسالام بشه 900 تا 16 تا زدم وگرنه جای نگرانی نیست

خوبه. از قدیم گفتن، کم بزن همیشه بزن