انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 10-05-2026

(10-05-2026، 14:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 13:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غول بچه ی احساساتی 

امیر لوپز دندوناتو (((:
داشی هیکل هالک داره قلب گنجشک . دختر بودم بد میزاشتم پاچت داشی ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 10-05-2026

(10-05-2026، 14:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگه کی بهت اجازه داده بگی موسده ((:
ای برار انقدر گذاشتن پاچمون که باید شلوار کردی زندان باف بپوشیم Telegh_01

(10-05-2026، 14:36)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 14:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگه کی بهت اجازه داده بگی موسده ((:
ای برار انقدر گذاشتن پاچمون که باید شلوار کردی زندان باف بپوشیم Telegh_01
به زبون خودت فحش بده .کلپسه ای چیزی ((: منم کم بلد نیستم سید ((: 
برار اگه قابل چاپیدنی با ایدی دختر بیام (((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 10-05-2026

@"尺ξžά"
اگه برادر دوقلوت مخفیانه نقشه قتل ابوالفضل تلمبه رو بکشه و تو از قضیه خبردار بشی به پلیس اطلاع میدی؟ 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

(10-05-2026، 14:50)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"尺ξžά"
اگه برادر دوقلوت مخفیانه نقشه قتل ابوالفضل تلمبه رو بکشه و تو از قضیه خبردار بشی به پلیس اطلاع میدی؟ 

چرا بنش نمیکنی؟ 
اکانت من رو حین حرف زدن بی دلیل گرفتی بن کردی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 10-05-2026

(10-05-2026، 14:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه میخوام احساس نزدیکی کنیم بهم، ولی در همین حد، یهو چهارتا پاراگراف مازنی بارمون نکنی ((((:
برار مه ورشکست بمه الان شرمنده نهایتا بتونم باهات مهربانانه لاس بزنم (((:

(10-05-2026، 14:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 14:50)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"尺ξžά"

چرا بنش نمیکنی؟ 
اکانتت به چه دردت میخورد وقتی یکی بهترشو داشتی
الان میتونی کاربرایی که رنگشون آبی کمرنگه مسخره کنی و بگی من از شما بهترم

(10-05-2026، 14:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 14:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه میخوام احساس نزدیکی کنیم بهم، ولی در همین حد، یهو چهارتا پاراگراف مازنی بارمون نکنی ((((:
برار مه ورشکست بمه الان شرمنده نهایتا بتونم باهات مهربانانه لاس بزنم (((:
خب پس کاسبیت راه افتاد مارو خبر کن سید ((: یه جوری بزارم درت که چت جی پی تی هم‌نتونه دلداریت بده ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

(10-05-2026، 14:56)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 14:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بنش نمیکنی؟ 

ولی من با اون بیشتر حال میکردم   735

(10-05-2026، 14:58)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 14:56)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من با اون بیشتر حال میکردم   735

منم همینطور
ولی عادت میکنیم کم کم
من تقریبا عادت کردم