انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 07-02-2014

سـلـام سـلـان سـلـام گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 173

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا رو شکر^_-
مهسا مهسا بعد از کلی اومد اینجا دیدیش؟

مــن شــمارشو دارم نــیایشـی |: (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Magical Girl - 07-02-2014

خوبم مرسی *^___^*
تاره ،__،
حرف بزن فرزندم .. ^__^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - sjmmc - 07-02-2014

چراع..؟واقعا قشنگه خب!
برو ببین از قسمت 6 به بعد داستانش عالی میشه!
عاشق جان شدم من! Big GrinHeart

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - melodi+ - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:10)m.L.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:09)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:05)m.L.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیگا کن توروخدا -______-
تو کدومی ام یا ال؟ *^_^* :>>>

تــارا *^__^* 3> بیـــا ^_^
ال <:

ام هم میاد :>>>>>>>>
باهوش تر از من دیدی؟ _-_
برم کاراگاه شم :>

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مرسی *^___^*
تاره ،__،
حرف بزن فرزندم .. ^__^

تــاره یــا تــازه یــا تــارا؟! 0__o
مــنو مــیگی؟! 0___o

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:05)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــی آواتاره احمد خیلی خفنه -_-
نگــــــــــا کنین نیرواناس 3> *^______^*

آخیش یکی من خوب تحویل گرفت ! Big Grin
تُفیم کردی آیسآن ! Big Grin

تف تف تف تف تف تف تف تف تف T_T تفی شو

تف میکنی یآ بوس ! ؟
آخ بعضیآ بلد نیستن بوسن تف میکنن ! خخخخخخخ Big Grin

تفه تف T_T تف تف !!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:05)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــی آواتاره احمد خیلی خفنه -_-
نگــــــــــا کنین نیرواناس 3> *^______^*

آخیش یکی من خوب تحویل گرفت ! Big Grin
تُفیم کردی آیسآن ! Big Grin

تف تف تف تف تف تف تف تف تف T_T تفی شو

تف میکنی یآ بوس ! ؟
آخ بعضیآ بلد نیستن بوسن تف میکنن ! خخخخخخخ Big Grin

تفه تف T_T تف تف !!

تف تف ! Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ★BlAcK EvIl★ - 07-02-2014

سلی دوباره -________________-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Adl!g+ - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا رو شکر^_-
مهسا مهسا بعد از کلی اومد اینجا دیدیش؟

مــن شــمارشو دارم نــیایشـی |: (:

کاملا صحیح

سلام فاطی همکار -_^