انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - saeedrajabzade - 12-08-2014

(12-08-2014، 19:11)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای استفاده از سیستم پیام خصوصی باید 20 ارسال داشته باشین !
وگرنه نمیتونین پیامی ارسال کنید ..

مشکل کجاس ؟
آوا جان مشکلش همینجاست!!!!!
نه میتونه پیام حصوصی بده به صابر(با سه تا ارسال)
نه ایمیلا پاسخ داده میشه
نه تاپیکی هست که اونجا مطرح کنه
پس چطوری باید با صابر صحبت کنه؟! .-.

RE: پیشنهادات - melodi+ - 12-08-2014

خوب 20 تا ارسال مثل بقیه کاربرای انجمن داشته باشه تا مشکلش حل شه D: !

RE: پیشنهادات - ✘Nina✘ - 13-08-2014

عمو صابر
اگه ميشه يه چت روم تو سايت بزارين
حرف زدن تو پيام خصوصي و گفتو گو ازاد خيلي وقت ميگيره
اگه يه چت روم باشه هم بازديد و عضويت از سايت زياد ميشه
هم کمتر وقت ميبره

RE: پیشنهادات - τοxικ - 14-08-2014

سلام.
نمیشه امکان گفتگوی صوتی (voice) رو اضافه کنید؟

یعنی به جا اینکه پ.خ بدیم صوتی صحبت کنیم. البته پ.خ بمونه!

تنها چیزی که لازم داره این کار یک head phon هستش!

خیلی سریع تر هم گفتگو ها انجام میشه!
و به صورت 2 نفره هم باشه عین پ.خ توی کنترل پنل باشه!

فقط یه پیشنهاد هستش!

RE: پیشنهادات - ERF@N - 14-08-2014

(14-08-2014، 15:06)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

فقط یه پیشنهاد هستش!

فیسبوکشم تا جایی که من میدونم همچین چیزی نداره اونوقت شما از یه انجمن انتظاره ویس دارید؟ برا اینکارا بهتره از ریدیکال استفاده کنید.

(13-08-2014، 14:52)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابر
هم کمتر وقت ميبره

فلشخور در هر لحظه حدوده شصت هفتاد نفر آنلاین داره به همین دلیل یه چتروم نمیتونه پاسخگویه همه باشه در ضمن چتروم احتیاج به یه ناظره همیشه آن داره ولی گفتگو رو حتی بعدا هم به علته باقی موندنه گفتگو ها میشه بررسی کرد.

RE: پیشنهادات - ✘Nina✘ - 14-08-2014

(12-08-2014، 18:29)zolale qasemi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاریخاش اشتباه بودConfusedDodgyDodgy

(14-08-2014، 16:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 15:06)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

فقط یه پیشنهاد هستش!

فیسبوکشم تا جایی که من میدونم همچین چیزی نداره اونوقت شما از یه انجمن انتظاره ویس دارید؟ برا اینکارا بهتره از ریدیکال استفاده کنید.

(13-08-2014، 14:52)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابر
هم کمتر وقت ميبره

فلشخور در هر لحظه حدوده شصت هفتاد نفر آنلاین داره به همین دلیل یه چتروم نمیتونه پاسخگویه همه باشه در ضمن چتروم احتیاج به یه ناظره همیشه آن داره ولی گفتگو رو حتی بعدا هم به علته باقی موندنه گفتگو ها میشه بررسی کرد.

انتخاب ناظر و مدير که خيلي اسونه
اين همه نويسنده هست
اين طوري گفتوگو خيلي اسونه

RE: پیشنهادات - علی1999 - 14-08-2014

(21-03-2011، 12:51)amin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

دوستان عزیز میتوانند تمامی پیشنهادات مربوط به انجمن را در اینجا بیان کنند تا بررسی شود و اگر مورد قبول بود اجرا شود .
سلام ممنون از سایت بسیار زیباتون من پیشنهاد میکنم ارتباط با سایر کاربران ساده تر باشه من که یه تازه واردم به شدت مشکل دارم   با تشکر فراوان  ممنون

RE: پیشنهادات - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 15-08-2014

(14-08-2014، 20:20)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2014، 18:29)zolale qasemi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاریخاش اشتباه بودConfusedDodgyDodgy

(14-08-2014، 16:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

فقط یه پیشنهاد هستش!

فیسبوکشم تا جایی که من میدونم همچین چیزی نداره اونوقت شما از یه انجمن انتظاره ویس دارید؟  برا اینکارا بهتره از ریدیکال استفاده کنید.

عمو صابر
هم کمتر وقت ميبره

انتخاب ناظر و مدير که خيلي اسونه
اين همه نويسنده هست
اين طوري گفتوگو خيلي اسونه

اون ناظم باید بیشتر مواقع باشه!

ولی همون طور که عرفان گفتتش تو گفت و گو به علت باقی موندن پست ها میشه بررسی کرد!!

RE: پیشنهادات - τοxικ - 17-08-2014

(14-08-2014، 20:30)علی1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2011، 12:51)amin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

دوستان عزیز میتوانند تمامی پیشنهادات مربوط به انجمن را در اینجا بیان کنند تا بررسی شود و اگر مورد قبول بود اجرا شود .
سلام ممنون از سایت بسیار زیباتون من پیشنهاد میکنم ارتباط با سایر کاربران ساده تر باشه من که یه تازه واردم به شدت مشکل دارم   با تشکر فراوان  ممنون

سلام.
از طریق عکس بهتون توضیح دادم!
عکس هارو باز کنید!
یاد بگیرید!
عکس 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=1_66f4e.png
عکس 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=2_a3c4f.png

یک بار هم همینجا توضیح میدم!
به کسی میخوای پیام بفرستیو باهاش ارتباط داشته باشه!
وارد پروفایلش شو!
سمت راست یه قسمتی میبینی به نام ارسال پیام خصوصی !
اونو بزن و پیامت رو بفرس!
سوالی بود بگو اگه بلد بودم کمکت میکنم!

RE: پیشنهادات - ami parsa 1379 - 17-08-2014

11111111111111111111111111111