انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ (/showthread.php?tid=224487)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - Roxanna - 15-05-2015

قصد ندارن گ.آ جديد بزن ._.؟

قبلنا دو صفه ميرف جلو يدونه جديد ميزدن :||

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - Titiw - 15-05-2015

بچه ها اینستاتونو بدین فآلو کنم(:

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - Spell † - 15-05-2015

(15-05-2015، 15:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:16)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:11)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:03)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 14:55)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انچوچک دروغگو :!

کافر ._. بی ایمان ! کپک :\

دارمـ میجومش :\

تانژانتش خیلی کمه ! Big Grin

مهم عرضشه ._.
واسه عرضش میخوامش :>

از تــآنژآنت به بعـد نفهمیدم ._____.

یکم وآضح تــر بگیـن :|

(15-05-2015، 15:04)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 14:59)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تقصـیـر نگــآره گفتم برو بـآ من نگـرد حرف گـوش نکـرد کهـ .. گفت بیـآ مشتری میشی -_-

منم مث خـودش علفـی کرد -___-

برم ببینم از صبح بـآ چـی ذکــر میگفتم =||

یــآ مسیح خـودت کمک کن

ایسنتا ! ._.

مفنگی شدی رف .. T_T

خاک تو سرت بز شدی ؟ :/

._.

با ریشات .__.

من تــو ترک اینستــآم ، رو نمــآزم تاثیر بد گذآشته بـود :|

بـآ ریش ذکـر میگـن مگهـ ؟ بـآ سیبیلم میگن ؟! تــو دیگهـ بـآ چـی میگی ؟

میخواستمـ چن تا پیج بت معرفی کنمـ ._.

حیف شد ^_^ :| ..

آره ._. بشین گیسشون کن و بگو :|

بله چنگیز خان ^ـ^ باسیبیلمـ میگن :|| ._.

من Big Grin  .. !

به من چیکار داری تو ؟‌._.
_

بای فضایی /(._.*)

اااا لگد گردی ._. ...

هان ؟ =O

بگو به حضرت عباس ! ._.

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - Mr.Robot - 15-05-2015

(15-05-2015، 15:22)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:16)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:11)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:03)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم عرضشه ._.
واسه عرضش میخوامش :>

(15-05-2015، 15:04)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسنتا ! ._.

مفنگی شدی رف .. T_T

خاک تو سرت بز شدی ؟ :/

._.

با ریشات .__.

من Big Grin  .. !

_

بای فضایی /(._.*)

اااا لگد گردی ._. ...

هان ؟ =O

بگو به حضرت عباس ! ._.
میدونی چیو میگم ؟ ._.

(15-05-2015، 15:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:11)FᗩR!M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من Big Grin  .. !

_

بای فضایی /(._.*)

عهـ .. چیز خـوردم >_<

بگــو حـآلـآ از فردآ ترک میکنم

نه تو روخُدا >___<

بچه ها بیاید امیرو از دهن فریمـآ بیرون بکشید >___<

خودمـ‌ نجاتت میدمـ :V

نوچ نوچ :V

تو ترکی دیگه ^_^

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - Titiw - 15-05-2015

(15-05-2015، 15:21)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصد ندارن گ.آ جديد بزن ._.؟

قبلنا دو صفه ميرف جلو يدونه جديد ميزدن :||

از هرچی بگذریم سخن دوست حق است:||

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - an idiot - 15-05-2015

دیرین دیرین ^__^

.. ، ... ^__^

خدآفظ ((=

(15-05-2015، 15:23)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:11)FᗩR!M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من Big Grin  .. !

_

بای فضایی /(._.*)

عهـ .. چیز خـوردم >_<

بگــو حـآلـآ از فردآ ترک میکنم

نه تو روخُدا >___<

بچه ها بیاید امیرو از دهن فریمـآ بیرون بکشید >___<

خودمـ‌ نجاتت میدمـ :V

نوچ نوچ :V

تو ترکی دیگه ^_^

نه از شنبه ترکــو شروع میکنم .__.

قـول >_<

(15-05-2015، 15:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 15:22)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من Big Grin  .. !

_

بای فضایی /(._.*)

اااا لگد گردی ._. ...

هان ؟ =O

بگو به حضرت عباس ! ._.
میدونی چیو میگم ؟ ._.

:|||||||||||||||||||||||||||

خیلی چیزی -__________-

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه238¤ - |мιѕѕ мєняαѕα| - 15-05-2015

سـ ـلام ..