انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-07-2015

(20-07-2015، 23:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو فالو کنیدا...شب شیک...

غزل..؟!؟
عسلم..؟!
نفسم..؟!!
زندگیم..؟!!
عمرم..!؟
همه کسم..؟؟؟
شب بخیر..
اگه اینایی ک میگی راسته پاره ای دادا

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 21-07-2015

(20-07-2015، 23:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا همتی نفر اول انسانی :|
یعنی :|
ی مشت خاک بدید من بریزم رو سرم :|
دختر اول شد..
بعد احسان طاهری و عرفان طاهری پش سر هم 5 و 6 شدن تقلب کرده بودن شپشا :|

:229: ههههههههههههههههه.  Big Grin  دمشون گرم!
شومپتای خر خون! من فقط سر و جمع دو ماه خوندم!
اون دختره خرخونو بگو اول شد :|
پارسالم فک کنم نفر اول انسانی دختر بود -_-
اقا این دخترا واسه چی درس میخونن؟ بشینن تو خونه پوشک بچه عوض کنن اول و اخر کارشون همینه.. :hje:
منم زیاد خر نزدم ولی خب خوندم 18

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 21-07-2015

(20-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا همتی نفر اول انسانی :|
یعنی :|
ی مشت خاک بدید من بریزم رو سرم :|
دختر اول شد..
بعد احسان طاهری و عرفان طاهری پش سر هم 5 و 6 شدن تقلب کرده بودن شپشا :|

دخترا خیلی خر  خونن

شـآیعـه نکـن .-.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Faust - 21-07-2015

سل‍آم‍ ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:01)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل..؟!؟
عسلم..؟!
نفسم..؟!!
زندگیم..؟!!
عمرم..!؟
همه کسم..؟؟؟
شب بخیر..
خودت پاره ای ! :|

خوب من با اون بدبخ چیکا دارم ؟ ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 21-07-2015

مَن کلا هفته ای ۳/۴ ساعته بیشتر نخوندم .__.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:59)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید ینی خوشم میاد به فلانته =]

اره دیگه! من که مسیرم رو انتخاب کردم و هدف رو می دونم چرا خدایی باید به یک کنکوری که خدایی خیلی مسخرست چشم بدوزم؟ اصن این کنکور و یا حتی دبیرستان خدایی به ما چی یاد داده؟ 

من شخصا بسکتبال
اس ام اس بدون نگا کردن
خوابیدن سر کلاس
و...

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب با کامپیوترم میای دیگه ! :|

لینک دانلودش ُ داری ._.

جون من داشته باش ._.

ن من تو گوگل سرچ میکنم اینستا بعد میرم رمز و ایدیمو میزنم وارد میشم:|

خوب چطوری دایرکت میدی ؟ :||||

نمیشه دایرکت داد تو پی سی..

+

اقا لاو بازیاتون رو برید پ.خ من میام اینجا فراموش کنم با زنم دعوام شده شما هی یاد ادم میندازید :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Aiden Pearce - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:01)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل..؟!؟
عسلم..؟!
نفسم..؟!!
زندگیم..؟!!
عمرم..!؟
همه کسم..؟؟؟
شب بخیر..
خودت پاره ای ! :|

خوب من با اون بدبخ چیکا دارم ؟ ._.

اگر تو عشق اونی بدون حداقلش خونه خالیه  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - bOoOoOy - 21-07-2015

غزل..؟!؟
عسلم..؟!
نفسم..؟!!
زندگیم..؟!!
عمرم..!؟
همه کسم..؟؟؟
شب بخیر..

ب عمق فاجعه اگاهم داشم.. Smile)