انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 (/showthread.php?tid=295182)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _Strawberry_ - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:02)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:01)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Волшебик"
سلاممممممم

سلام کیوتم *-*
خوبی؟

خوبم ممنون
ت چطوری ؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - моои - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:03)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر. چ خوب Smile
اتفاقی افتاده یا همیشه همینطوری؟!
خوبم ممنون
میدونی ؛
باید مودِ حال خوبی بیاد(:

امیدوارم برا منم بیاد اینروزا:/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Волшебник - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:59)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اتفاقا درکت میکنم !
وضعیت همه ی جوونای ایرانی همینه !
نه نمیتونی درکم فقط میتونی ترکم کنی =|
:/

میخوای ترکت کنم؟ |=

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *VENUS* - 10-03-2021

ببینین کی اینجاستتت ^^
دیدم انرژی گ.ا خیلی منفیه ._. اومدم خوشحالتون کنم ( میدونم با دیدن من گل از‌ گلتون میشکوفه *.* )

(10-03-2021، 21:05)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:02)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کیوتم *-*
خوبی؟

خوبم ممنون
ت چطوری ؟

شکر (:
منم بد نیستم...

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینین کی اینجاستتت ^^
دیدم انرژی گ.ا خیلی منفیه ._. اومدم خوشحالتون کنم ( میدونم با دیدن من گل از‌ گلتون میشکوفه *.*
سلام
من هنوز در عمود پرسه میزنم

(10-03-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینین کی اینجاستتت ^^
دیدم انرژی گ.ا خیلی منفیه ._. اومدم خوشحالتون کنم ( میدونم با دیدن من گل از‌ گلتون میشکوفه *.* )

بله خیلی خوشحال شدیم ! (((((=

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _Strawberry_ - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:03)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر. چ خوب Smile
اتفاقی افتاده یا همیشه همینطوری؟!
خوبم ممنون
میدونی ؛
باید مودِ حال خوبی بیاد(:
اهوم درسته

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Medusa - 10-03-2021

ببینین کی اینجاستتت ^^
دیدم انرژی گ.ا خیلی منفیه ._. اومدم خوشحالتون کنم ( میدونم با دیدن من گل از‌ گلتون میشکوفه *.*

شیرینک **
تو هردفعه گل یاس پراکنده می‌کنی تو فضا (*
روزت چطور بود؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حذفشون؟! فقط خدا میتونه اینکارو کنه یه یه کامیون (:

نمی‌گم که بکشیشون! استغفرالله :|

می‌گم بالاخره یه روزی میاد که درآمد خودت رو داری، شغل خودت، خونه زندگی خودت، و چون محتاج کسی نیستی، مجبورم نیستی آزار و اذیت رو تحمل کنی.

(10-03-2021، 20:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فهمیدم فرنود به کی رفته.-.
میتونم باهات شرط ببندم الان خوابه!

خواب خوبه :دی
ممنون...اصلا فکر کشتنشون یادم نبود...
چهار تا آشغال کمتر دنیا بهتر :/
فقط میترسم زنده بمونن با چاقویی که تو شکمشون فرو میکنم با خشم!

همه اینا به یه سری چیزایی که ندارم لازمن